Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 30 April 2014

@AnwarIbrahim Air Empangan naik 1.26% Dah Kecoh Macam Pakar Selesaikan Masalah


Aduhai apa punya malang rakyat Selangor ikut percaya sangat dengan kepakaran pembawa bala macam Anwar Ibrahim ini? Air empangan baru naik 1.26% sudah kecoh ini dia pakar 1 saat baik punya ada...

Kalau setakat air naik 1.26% kira nasiblaa tapi tidak menjaminkan ianya berkekalan sampai berbulan-bulan lamanya. Sepatutnya projek empangan langat 2 dah bermula 4 tahun yang lepas tetapi akibat keras kepala macam pakar sangat, inilah punca Anwar sebenarnya pembawa bala kepada rakyat Selangor. Patut-patutnya Anwar kena bertanggungjawap letak jawatan dan bersara dari politik dari datang menyusahkan rakyat tidak sudah-sudah.

Tapi apa yang berlaku? Anwar seringkali kalut mencari helah supaya boleh mendesak DS Najib letak jawatan. Tetapi bagaimana kegagalan akibat keras kepala Anwar Ibrahim yang berbulan rakyat Selangor tanggung bala tanpa air tidak boleh memaksa Anwar untuk letak jawatan?


1 comment:

Anonymous said...

Bila bersyukur, Tuhan tambahkan nikmat dan keberkatan.
Bila tak bersyukur, terima je la, baru sikit azab yg Tuhan bg.
Bahananya, golongan golongan lgbt, liberal, plural, khawarij dibela, Kalimah Allah digadaikan, jenis manusia yg berjenis jenis pulak yg jadik penasihatnya.
Tuhan rasakan sedikit azab, mudah mudahan beringat dan taubat.

Isu Terkini

get this widget here