Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Saturday, 23 June 2012

Pratonton Kezaliman MB Azizan Mengasingankan Saluran Paip Air Utama Khas Untuk PAS Dengan UMNO

Inikah dikatakan pemerintahan Negera Berkebajikan yang digelar islam sangat oleh PAS dan pecacai-pecacai Pakatan Rakyat. Agaknya dalam islam mengajar PAS memerintah dengan memilih bulu! Bertapa kejamnya kerajaan negeri Kedah sampai sanggup mengasingkan paip air berdasarkan parti? APA YANG ISTIMEWA SANGAT PAIP PAS? Masuk syurga ke?

Ayuh kita lihat Pratonton Kezaliman MB Azizan mengasingan Saluran Paip Air Utama Khas Untuk PAS Dengan UMNO

Sudahlah hasil balik berlipat kali ganda diterbang tetapi hasilnya tak seberapa. Sekarang soal air PAS hendak mengasingkan mengikut kasta ke? Memang kerja gila baru tak seberapa hari dapat memerintah Kedah sudah besar kepala. Ini kalau perintah negara mahu lagi menggila jadinya.

Kalau manusia seperti ini diberi peluang memerintah, bukan untuk membangunkan negara tetapi memecah belahkan negara sahaja. Layak sangat ke bergelar seorang islam kalau kezaliman mengalahkan Yahudi Israel. Mereka menuduh UMNO zalim, rupa-rupanya mereka berlebih-lebih zalim. Ini terbukti di dalam Pratonton Kezaliman MB Azizan Mengasingankan Saluran Paip Air Utama Khas Untuk PAS Dengan UMNO

Itu kalau puak DAP minta! sehingga tanah rizab melayu di korbankan, sampai tapak surau dirobohkan. Apa jenis islam tah macam ni. memang semakin  bongkak gaya rupa PAS sekarang baru diberi sedikit sudah lupa daratan.

Wahal apa yang Barisan Nasional lakukan semasa memerintah Kedah tidak penah berlaku keadaan sebergini rupa. Memang sah PAS jenis kerajaan pilih kasih, tamak dan bongkak ketika di atas. 

Seperkara lagi PAS mengajar pengikutnya membenci dan mengkafirkan lawan sejak sebelum berjaya sehingga sekarang. Apa yang PAS kejar sangat sehingga mengabaikan tanggungjawap kepada Agama Bangsa dan Negara. Apa adakah PAS tidak terfikir hari mereka tersungkur nanti? Nantikan PRU13!! PecahPalakMikir kerja kotor PAS ni.

Pratonton Kezaliman MB Azizan Mengasingankan Saluran Paip Air Utama Khas Untuk PAS Dengan UMNO ....

Saifudin Nasution Terjerat Semasa Berperang Dengan Tun Faisal


Mana hendak diletaknya muka si Saifudin Nasution apabila perperangan antara dia dengan Tun Faisal telah memaparkan wajah Saifudin pembohongan maha besar. Setakat Saifudin hendak kelentong budak-budak mahsewel dengan budak pecacai PAS dan PKR boleh laaa.
Cara pengecut Saifudin setakat menyerang orang melalui halaman Malaysiakini memanglah nampak hebat tetapi bila berperang melalui halaman Twitter dengan Tun Faisal haaa baru lu tahu langgit tinggi ke rendah.

Yang malangnya peristiwa peperangan di Twitter telah memaparkan tahap kebodohan Saifudin kerana gagal memberi membidas persoalan yang dibangkitkan Tun Faisal melalui Twiter. Untuk permahaman yang jelas sila ikuti pautan dibawah.


#Ops2020 : Saifudin @saifnasution gagal jawab banyak perkara pelik dalam minit


Minit mesyuarat yang direka? cuba jwb soalan2 saya ni dulu utk buktikan kesahihan kandungan minit tu. ada brani? :) 

 1. ce jelaskan bila tarikh phnraya kampus spt yg diputuskan dlm minit mesy tu. bulan bila ya? 

 2. ce citer siapa yg sahkan minit ni ? tanda tgn siapa yg patut sahkan minit ni? ada tanda tgn? :) 

 3. dr segi herarki,mana boleh pegawai khas kpd supol pengerusikan mesy klu timb menteri & ahli MT ada. tak pelik?

 4. saya brani sumpah saya x pernah tgk & trima minit ni. saya akan buat klu anwar brani sumpah psl video? brani? :)

Satu lagi perkara pelik....


RT   kenapa jawatan dalam tu salah ya..sejak bila aku jadi SU nie?

Pratonton Adengan Ahli-ahli PAS Layan Kebulur Angkara Ceramah Nik Aziz Membosankan

Kah! Kah! Alahai penat-penat Nik Aziz membebel seorang diri! Malangnya ahli-ahli PAS buat bodo layan kebulur. Tak caya lihat Pratonton Adengan Ahli-ahli PAS Kebulur Angkara Ceramah Nik Aziz Membosankan

Tetapi kalau nak diikutkan memang patutpun mereka kebulur, iyelah pantang je Nik Aziz buat ceramah dah tentu kena paw duit masuk tabung derma. Jadi apa lagi terjadilah Pratonton Adengan Ahli-ahli PAS Layan Kebulur Angkara Ceramah Nik Aziz Membosankan

Apa yang gendak dilayankan sangat ceramah Nik Aziz ini! Membebel yang dia seorang je yang betul. bagus juga mamat-mamat PAS layan kebulur beb. Iyelah balik-balik kutuk kawan tu, sindir si polan nu! Bak kata dalam dunia Nik Aziz seorang je yang betul! Sampai ke sudah tak habis-habis

Lagipun orang macam Nik Aziz tak perlu bekerja cuma cakap-cakap berbuih mulut dan bab hendak melaksanakannya lantak laa jadi ke tidak. Kalau buat kerja sudah tentu Ladang Rakyat mengalahkan Felda tetapi balik-balik Felda juga yang banyak dosa walaupun Ladang rakyat dipenuhi pekerja import.

Macam itu jugalah masalah lain di Kelantan tidak perlu Nik Aziz gusarkan kerana ucapan Nik Aziz bakal menyelesaikan masalah dengan sekelip mata tampa perlu turun selesaikan. Magik-magik! Oatutlah bila ceramahnya terjadi Pratonton Adengan Ahli-ahli PAS Layan Kebulur Angkara Ceramah Nik Aziz Membosankan 

Biasalah PAS cakap maki menyumpah banyak-banyak, supaya penuh tabung ceramah tampa perlu bekerjapun untung derma rezeki lumayan. Mudah betul cari rezeki melalui ceramah sebab itu Bob Lokman sanggup tinggal lakunan dan terlibat dalam siri-siri ceramah PAS. Murah Rezeki la katakan. PecahPalakMikir Beb!!

Friday, 22 June 2012

Bukti Perjuangan PAS Hak Cina Diutamakan Hak Melayu Dirampas Gadaikan

Semakin hari-semakin terselah sikap PAS menjadi kaldai hitam DAP. Sikap PAS Perasit kepada bangsa sendiri. Malah sikap PAS menjadi Perasit Islam Semalaysia. Lihatlah apa yang PAS perjuangankan selama ini? Mereka ambil hak melayu seolah-olah sebagai bayaran mufti kepada DAP. PAS sememangnya tidak dapat diharap untuk memikiul amanah Agama Bangsa Negara kerana mereka mengutamakan nafsu dan dendam. Ikutilah Bukti Perjuangan PAS Hak Cina Diutamakan Hak Melayu Dirampas Gadaikan
The Prestavest Memorial Park is a large modern cemetery located near Tupai, Taiping, which was opened in 1996. It appears to have been built next to an older cemetery, or to be an expansion of that cemetery. There are about 8,000 plots for burial (this may be expanding as large areas are currently being cleared), and a similar number of niches in the columbarium.

Adakah projek kubur moden swasta yang sama diperkatakan dalam isu Memorial Park Sungai Kob ?


Rasanya SAMA jer ..... kat mana Sungai Kob ni ? Rasanya kat sini -

Yang menjadi isu, Memorial Park gempak seperti diatas mahu didirikan diperkampungan Melayu anggaran populasi 16ribu orang, atas Tanah REZAB Melayu !
Walaupun mahkamah telah mengeluarkan perintah agar projek perkuburan swasta tersebut tidak diteruskan bagi membolehkan SPRM menjalankan siasatan, nampaknya taukeh-taukeh Cina dalam Prestavest tidak menghiraukan arahan tersebut. Sebaliknya dengan angkuh dan berlagak seolah-olah mereka adalah MAHARAJA, melanggar kawasan Sungai Kob dengan projek baru yang menandakan, mereka tidak takut dengan sebarang tindakan undang-undang. KLiK
Jadi orang kampung protes la ....Justeru, semalam, 20 Jun, am 4:00 petang sehingga 5:30 petang, seramai lebih kurang 40 Ahli Jawatankuasa Bertindak....Sambung baca sini

Bukti Perjuangan PAS Hak Cina Diutamakan Hak Melayu Dirampas Gadaikan sudah cukup untuk kita nilaikan semula fungsi PAS yang hanya sekadar merosakan Agama Bangsa Dan Negara. Untuk apa lagi kita pertahankan PAS yang terang-terang Bukti Perjuangan PAS Hak Cina Diutamakan Hak Melayu Dirampas Gadaikan

Universiti Al-Azhar Pertikaikan Nik Aziz Sampai Melambung


Nampaknya semakin banyak pihak yang lebih berwibawa mula mempertikaikan tindakan Nik Aziz. yang peliknya bukannya Nik Aziz hendak berfikir kembali kenapa dirinya ditegur. Sebaliknya Nik Aziz mula berperasangka buruk terhadap Universiti Al Azhar.

Adalah tidak wajar Nik Aziz memandang serong keatas niat Al Azhar yang mengajak Nik Aziz dan Pakatan Rakyat lebih mengutamakan menunaikan ibadat haji dan perlu mengutamakan Rukun Islam kelima daripada mendesak menanguh untuk PRU 13.

Sepatutnya Nik Aziz menimbang semula dari peringatan pihak Al Azhar. Sayangnya Nik Aziz lebih bersikap berperansangka buruk Timbalan Syeikhul Universiti Al-Azhar,Syeikh Mahmoud Abdel Ghany Mahmoud Ashourmat baru-baru ini bahawa umat Islam wajib menunaikan ibadat haji dan perlu mengutamakan Rukun Islam kelima itu jika berkemampuan. Kononnya sengaja melaga-lagakan antara ulama di Malaysia. 

Inilah contoh terbaik seorang Tok Guru boleh berperansangka sesuka hati. Anak-anak buah apa lagi hantam sahajalah...

Debat Negara Berkebajikan Ketua Pemuda PAS Nasrudin Terkulat-kulat Menafikan Kepincangan Pakatan Rakyat Sekular

Adalah malang buat PAS, tersalah hantar calon yang mempertahan hujah perjuangan PAS yang jelas menampak kesamaran disetiap sudut. Malah Debat Negara Berkebajikan Ketua Pemuda PAS Nasrudin  Terkulat-kulat Menafikan Kepincangan Pakatan Rakyat Sekular

Dari debat ini Nasrudin berani memberi contoh mereka mampu laksanakan dengan membanggakan kononnya MB Kelantan bebas rasuah, tetapi mengdiamkan masalah kerajaan Selangor yang dibelengui dengan banyak kes-kes rasuah yang masih dalam sisatan, jangan lupa menantu Nik Aziz juga masih dalam siasatan. Wahal konsep negara kebajikan bukan hanya PAS semata-mata tetapi melibatkan Pakatan Rakyat. Jika hanya sekadar PAS sahaja yang katalah bebas rasuah belum tentu matalamat utama tercapai?

Kedua kebajikan Kelantan yang meminggirkan tangungjawap memenuhi keperluan asas seperti air, adakah boleh dianggap berkebajikan kalau rakyat negeri terpaksa mengambil air sembahyang ketahap membeli air meneral?

Malah untuk meletakan Pakatan Rakyat boleh menjaminkan pemerintahan Islam, telah membuatkan Nasrudin terperangkap untuk menafikan Pakatan Rakyat lebih sekular. Wahal selama ini mereka selalu menuduh UMNO sekular tetapi bagaimana DAP dan PKR dalam Pakatan Rakyat yang perjuangkan sosialis. Akhirnya Nasrudin terpaksa telan bila di simpulkan PAS menjalankan Negara Kebajikan hanya sekadar penjelmaan identiti sebagai penyedap bunyi wahal tidak mempunyai sebarang halatuju baru. Terkulat-kulat telan air liur apabila PAS dikaitkan dengan mempolimik slogan Negara Kebajikan untuk menang tampa melaksanakan bila berjaya.

Keadaan menjadi lebih panas apabila terdedah bagaimana Haji Haji gagal mengjelaskan perbezaan negara islam dengan negara kebajikan. Dua ungkapan yang berbeza yang sengaja diputarbelitkan Haji Hadi apabila terperangkap di dalam Pakatan Rakyat. Apa tidaknya sekejap ada negara islam dan sekejap tidak ada dalam Al Quran. Ini yang membuat Debat Negara Berkebajikan Ketua Pemuda PAS Nasrudin Terkulat-kulat Menafikan Kepincangan Pakatan Rakyat Sekular 

Apa dijawapnya tidak ada masalah dari bibir manisnya. tetapi cukupkah mengyakinkan rakyat. Malah pemberian difinasi pembezaan Negara Kebajikan dengan Negara Berkebajikan tidak mempunyai hujah yang jelas, lebih kepada cerita membelit difinasi yang sama, iaitu Kerajaan memberi dan rakyat memberi! ada beza tak kalau Kerajaan dan Rakyat bekerjasama memberi dan menerima.

Malah tiga teras utama iaitu permimpin berintergiriti, Perlembagaan moral dan moral rakyat sebenarnya memang sedia ada tetapi cuba dijenamakan semula macam copy paste! Semua ini cuba diputar belit dengan tanggapan persepsi! dan ada juga persepsi di kalangan PAS yang tidak memenuhi tiga teras asas yang sengaja didiamkan. mungkin aktiviti kaunseling berduan bersama bini orang jam 3 pagi tidak termasuk kot. atau bulan madu dalam gerabak keretapi bukan soalnya. atau cerita China Doll biar was-was jangan ambil kisah. O

Jadi macam cakap berbuih-buih tetapi habuk pun tarak! Yang paling pedih buat Nasrudin apabila 1Malaysia adalah jawapan yang paling tepat mengatasi Negara Berkebajikan. Kerana 1Malaysia sedang proses perjalanan pengisian yang 60% telah berjaya manakala Negara kebajikan baru diatas kertas tampa apa-apa pembuktian sokongan dari negeri jajahan Pakatan Rakyat.

Bab menyerang tahap ibadat permimpin tak apalah biar Nasrudin fikir balik apa hujahnya bagaikan mempersoalkan tahap keimanan Perdana Menteri. Itu PecahPalakMikir tak mahu masuk campur.

Akhirnya secara tidak langsung Nasrudin mengakui mereka gagal memenuhi janji kerana masa sepenggal yang tidak mengcukupi. tetapi terlupalah pulak dia hendak jawap dekat Kelantan sudah berepa penggal yang belum terlaksana. Tidak cukup juga ke? Balik-balik UMNO BN juga disalahkannya macam biasa-biasa dengar cerita royalti minyak laa. Hendak selesai tanah Sarawak lah tetapi tabung memali yang kecil Nasrudin tergagap-gagap jawap fitnah tampa alasan yang konkrit.

Malah kepincangan pentabiran Selangor yang menyekat dana untuk tujuan syiar islam pun suduah cukup membuktikan yang PAS sendiri tidak faham perbezaan apa yang dicakap dengan diamalkan. Bagaiman hendak mengharapkan PAS? Sayang Debat Negara Berkebajikan Ketua Pemuda PAS Nasrudin Terkulat-kulat Menafikan Kepincangan Pakatan Rakyat Sekular dan sudah xukup membuktikan PAS terlampau berangan dari mengamalkan.

Program itu akan menampilkan tiga ahli panel iaitu Pengerusi Sekriteriat Ilmuan Malaysia (ILMU), Dr. Fadlan Mohd Othman, Ketua Pemuda PAS, Nasrudin Hassan Thantawi dan Presiden Ikatan Muslimin Malaysia (ISMA), Abdullah Zaik Abd Rahman.

Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar

Adus mana tak membuat Anwar Ibrahim kecut perut apabila video seks dalam simpanan pihak-pihak tertentu Singapura telah terdedah keluar masuk ke Malaysia. Kalau dulu hanya Video China Doll tetapi sekarang Adengan bersama lelaki! Alahai alamat mahu Anwar Ibrahim bakal tidak lelap tidur siang dan malam dengan igauan yang paling besar dalam sejarah hidupnya. Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar ini jika tersebar bakal memusnahkan keseluruhan kehidupan Anwar Ibrahim.

Video Seks Anwar Main Lelaki Sudah Sampai Di Malaysia

AYAT itu penulis petik dari sumber yang menyampaikan maklumat tersebut kepada penulis. Rasa nak gelak pun ada bila dia dengan yakinnya menyampaikan kepada penulis perkara tersebut. Sengaja penulis siarkan di laman ini supaya maklumatnya dapat dikongsi dengan pembaca, senang kita nak menilai strategi bagaimana yang digunakan pihak-pihak tertentu untuk menjatuhkan imej Datuk Seri Anwar Ibrahim. 

Khabarnya begini, video ‘terbaru’ ini sebenarnya sudah lama. Ia dikatakan dirakam sejak zaman Lee Kuan Yew menjadi Perdana Menteri lagi dan disimpan oleh pihak-pihak tertentu di Singapura. Kisahnya di dalam video tersebut, adegan dua lelaki sedang melakukan hubungan seks di sebuah bilik hotel di Singapura dengan salah seorang dari lelaki tersebut dikatakan ‘sangat’ menyerupai Anwar. 
Cuma yang tidak sedapnya, penulis dimaklumkan bahawa salinan video tersebut sekarang berada di Malaysia dan telah diserahkan kepada seorang pemimpin utama sebuah parti komponen dalam Pakatan Rakyat sendiri dan beliau dimaklumkan telah menonton video tersebut. 
Penulis secara peribadi tidak langsung terkejut dengan berita dan kaitannya dengan negara Singapura. Ini kerana, dalam satu pendedahan pada 2010, Wikileaks telah mendedahkan maklumat kononnya perisikan Singapura sendiri mengetahui mengenai apa yang didakwa penglibatan Anwar dalam soal homoseksual ini dengan ayat yang digunakan ialah “[Mr Anwar] ‘did indeed commit the acts for which he is currently indicted’”. 

Cuma masalahnya, ia tidak pernah dibuktikan dimana-mana pun, malah Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur sendiri telah membebaskan Anwar dari tuduhan meliwat Saiful Bukhari, awal Januari lepas.

Penulis berpendapat, kewujudan video ‘terbaru’ ini adalah cerita yang diadakan untuk menyokong pendapat Datuk Dr. Hasan Ali bahawa Anwar akan menjadi Perdana Menteri sementara (untuk beberapa bulan) sebelum Lim Guan Eng mengambil alih jawatan tersebut (seperti ditimbulkan oleh Karpal Singh) kerana dakwaan moral dan salah laku seks yang kononnya timbul untuk memaksa Anwar meletakkan jawatan.

Pihak-pihak ini begitu teliti dalam cubaan menimbulkan persepsi bahawa Anwar sememangnya benar-benar terlibat dalam salah laku seks dan moral. Orang-orang seperti Hasan Ali digunakan sepenuhnya untuk menjayakan cerita rekaan tersebut. Tambahan pula hasrat peribadi Karpal untuk melihat seorang Perdana Menteri dari kalangan bukan Melayu, digunakan sepenuhnya untuk menyo.....Sambung baca dari
Sumber

Anwar Ibrahim sepatutnya tampil menafikan Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar ini sebelum bakal menjadi nanh yang busuk! Tetapi jika benar-benar Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar adakah Anwar Ibrahim berani berdepan denag bersumpah? Kalau terdesak sangat rasa-rasanya jadi kot!! PecahPalakMikir Anwar Oiiii

Thursday, 21 June 2012

Gay Star News Serang Dr Mashitah Sambil Membela Anwar Ibrahim

Fuhhh!!! bukan alang-alang yang cuba mempertahankan Anwar Ibrahim, rupa-rupanya kenyataan Dr Mashitah di parlimen telah mendapat liputan dunia. Anwar ibrahim bukan keseorangan rupanya! Buat sesiapa yang tertinggal rujuk sini. dan baca berita di bawah.


Kenyataan Dr Mashitah Berita Utama Laman Gay

AIDCNews – 20/06/12 – Kenyataan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr Mashitah Ibrahim di Dewan Rakyat semalam telah disiar sebagai salah satu Berita Utama di laman gay, gaystarnews.com hari ini.

Dengan tajuk “Minister says Malaysia constitution does not protect LGBT citizens“, penulisnya, Anna Leach memetik kata-kata Dr Mashitah ketika menjawab isu berkaitan dengan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender) Malaysia.

“Satu siri pemulihan dan rawatan melalui kursus akan diberikan kepada masyarakat Islam yang terbabas daripada prinsip serta norma masyarakat bertamadun,” kata Mashitah. Beliau berkata mengamalkan LGBT adalah menentang Islam dan Perlembagaan Negara kerana Perlembagaan Negara meletakkan agama Islam sebagai agama Persekutuan.

Ngeh Khoo Ham, Ahli Parlimen dari DAP, kemudian bertanya apakah langkah itu sesuai untuk kerajaan menangani isu LGBT hanya berdasarkan doktrin agama.

Mashitah menjawab komuniti LGBT di Malaysia tidak dilindungi oleh Perlembagaan.

“Perkara 8 Perlembagaan Persekutuan mengatakan mesti tidak ada diskriminasi rakyat dari segi agama atau jantina dan seks. “Seks” tidak pernah ditafsirkan sebagai orientasi seksual, (tetapi) ia sentiasa ditafsirkan yang bermaksud sama ada lelaki atau perempuan, dan mereka sahaja yang dilindungi oleh Perlembagaan,” kata Mashitah.

Laman gay itu juga turut mendapatkan komen daripada Peng Khee Teik, pengasas bersama Seksualiti Merdeka yang mempertikaikan takrif seks dan jantina yang dinyatakan oleh Mashitah itu.

Menurut Peng, Perlembagaan negara tidak pernah menentukan jantina itu hanya bermaksud lelaki dan perempuan sahaja.

“Saya harap orang-orang yang mahu membuat dasar tentang jantina ini akan sentiasa mengemas kini tentang teori jantina, sekurang-kurangnya … pemahaman simplistik jantina yang hanya terdiri daripada lelaki dan perempuan sahaja tidak hanya pandangan lama (yang perlu) dibuang, tetapi tidak mencerminkan kepelbagaian kemanusiaan kita. Kita akan berisiko menjadi bahan ketawa dunia jika kita masih berpegang dengan konsep yang ketinggalan zaman.”

Laman itu juga turut memetik pandangan dari seorang lesbian Malaysia yang hanya memberikan namanya sebagai Suzie yang berkata bahawa dia sudah ‘muak’ dengan kempen berterusan yang ditaja oleh kerajaan terhadap komuniti LGBT di negara ini.

“Berapa lama ahli-ahli politik Malaysia dan pegawai-pegawai kerajaan akan mengambil masa untuk mereka benar-benar memahami bahawa kita tidak memilih untuk menjadi gay?” katanya, sambil menambah bahawa ‘tindakan keras’ terhadap golongan muda LGBT akan menyakitkan dan menyebabkan kerosakan yang lebih banyak daripada mereka sedar.”

Pada 17 Januari lalu, laman Gay itu juga turut memuatkan berita serangan media terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila Ketua Pembangkang itu melabel undang-undang anti-homoseksual sebagai ‘lapuk’.

Dengan tajuk “Malaysia’s mainstream politicians outraged by criticism of gay laws” laman Gay itu memetik kata-kata Anwar Ibrahim semasa diwawancara BBC:

‘Kami akan menilai semula beberapa undang-undang yang lapuk. Kami muslim dan bukan muslim secara umumnya mengiktiraf institusi perkahwinan antara lelaki dengan perempuan tetapi kami tidak harus dilihat sebagai menghukum dan mempertimbangkan undang-undang lapuk itu sebagai relevan. Kami perlu menilai semula (undang-undang tersebut). Kami tidak mempromosi aktiviti homoseksual di ruang awam, saya tidak fikir, kami perlu memohon maaf terhadapnya. Tetapi saya fikir menggunakan undang-undang seperti ini untuk menghukum orang yang tidak bersalah tidak boleh dibenar atau dibiarkan”.

Kenyataan Anwar di atas, menurut laman gaystarnews.com telah dikritik oleh Dr Mahfodz Mohamed dari PAS, Dr Hasan Ali dan Ahmad Maslan dari BN.

Selain artikel itu, gaystarnews.com juga pernah menyiarkan sekurang-kurang 10 artikel berkaitan Anwar Ibrahim.

GayStarNews.comadalah berita terkini berkaitan komuniti LGBT di seluruh dunia. Berbeza dengan mana-mana laman web gay yang lain, laman ini sentiasa mengemaskini berita-berita berkaitan komuniti mereka kerana laman yang berpengkalan di United Kingdom itu mempunyai wartawannya sendiri yang bekerja secara sepenuh masa.


Rafizi Ramli PKR Cakap Pandai Kerja Tak Jadi Akhirnya Cabut Lari

Ini dia Rafizi Ramli yang bergitu kuat berdebat disana-sini. Mulutnya kalau bercakap macam punyai pengalaman yang mengcipta sejarah ekonomi terbaik dunia. Itu dari segi tiori, tetapi apabila selama dua tahun sebagai Ketua Eksekutif Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor. Apa yang telah dibuktikan oleh Rafizi Ramli. Dimana pencapai yang boleh dibanggakan?

 Adakah jika orang seperti Rafizi Ramli berkemampuan memutar belit cerita di pentas debat tidak perlu membuktikan apa-apa di dunia nyata. Itulah Rafizi Ramli PKR Cakap Pandai Kerja Tak Jadi Akhirnya Cabut Lari kerana kepala dah naik bengong hendak fikir pentabiran Selangor berterabur.

Kalau setakat berdebat dan bercakap berbuih-buih tetapi apabila pembuktian peraktikal langsung tidak berguna. Tidak kiralah sama ada Rafizi Ramli letak jawatan atau tidak kedua-duanya tidak berguna langsung. 

Langsung tidak mampu memberi apa-apa sumbangan kepada rakyat Selangor. Inilah sebab Rafizi Ramli PKR Cakap Pandai Kerja Tak Jadi Akhirnya Cabut Lari sebab dak tak reti nak buat apa-apa lagi.

Rafizi Ramli mungkin telah memahami atau langsung tak faham apa-apa! antara bercakap dengan melaksanakan adalah dua perkara berbeza. Jadi memang baguspun berundur dan tidak perlulah hendak beri alasan nak masuk bulan ramadan.

Kalaulah semua orang hendak letak jawatan ketika bulan ramadan, semata-mata beribadat alamat hancurlah negara. Jadi jangan beri alasan jangkal sebergini. Kalau dah Rafizi Ramli PKR Cakap Pandai Kerja Tak Jadi Akhirnya Cabut Lari tidak payahlah beri alasan tutup pekong.

Sudahlah kerja dan pencapaian entah kemana ada hati juga hendak mengutuk Tun Mahatir. Antara Tun Mahathir dengan Rafizi Ramli, setitik pun tidak ada tanjak buat Rafizi boleh banggakan tentang dirinya dengan membanding Tun Dr Mahathir, bertambah nampak bodoh Rafizi Ramli seperti kutu tepi jalan. 
  • Kalau setakat buat selangor berhutang sana sini! 
  • kalau setakat buat isu sampah bersepah sana-sini!
  • Kalau setakat buat muka bumi Selangor berlubang sana-sini kerana projek Pasir negeri yang banyak dikatakan kena curi! 
  • Memang PecahPalakMikir dapat manusia macam ni....

Tidak payahlah Rafizi ramli mengdabik dada lebih hebat dari Tun Dr Mahathir. Buat malu je manusia macam ini. Nak kutuk tetapi tidak sedar diri macam kutu!

Anwar Ibrahim Bakal Dedah SPTSM Bersaing Mengatasi BR1M


Wah! Anwar Ibrahim memang betul-betul mahu bersaing dengan Najib Razak. Apabila Anwar Ibrahim buktikan Pakatan Rakyat telah berjaya mengatur satu skim kebajikan rakyat SPTSM Mengatasi BR1M.  SPTSM juga telah mendapat sambutan bagi semua kerajaan negeri dibawah Pakatan Rakyat. Kaedah SPTSM adalah skim paling cepat menyampai fakta auta kepada rakyat.


Apakah dimaksudkan dengan skim SPTSM. maksudnya Skim Pacak Papan Tanda Seluruh Malaysia. Inilah yang Anwar Ibrahim Bakal Dedah SPTSM Bersaing Mengatasi BR1M

Satu kerja paling mudah dan tidak penah memberi apa-apa mamfaat kepada rakyat. Apa tak kerja memperabis duit buat papan tanda untuk meraih sokongan. Membazir untuk kepentingan Pakatan Rakyat. memang malang dapat kerajaan negeri seperti ini. Memeng PecahPalakMikir! langsung tidak membantu tetapi kroni-kroni pakat tadah menanti habuan. Siapa yang untung dengan Anwar Ibrahim Bakal Dedah SPTSM Bersaing Mengatasi BR1M

Rakyat juga yang melopong kalau tak percaya ikuti Youtube bawah ini.

Gempar Pengakuan Seorang Pondan Terhadap Anwar Ibrahim

Fuhh!! Anwar Ibrahim semakin menyerlah dengan homoseksualnya! Malah ramai para pondan menggenali Anwar Ibrahim sebagai homseksual. Apatah kecenderungan Anwar Ibrahim sendiri bergitu mengambil berat kepada golongan ini. Malah Anwar Ibrahim sendiri menghadapi pelbagai tuduhan moral yang terlibat dalam gejala liwat. Kenyataan Gempar Pengakuan Seorang Pondan Terhadap Anwar Ibrahim telah membuktikan Anwar Ibrahim sememangnya bisexsual.

Sebab itulah Ambiga setia sangat dengan Amwar Ibrahim sebab dia pun dikaitkan dengan lesbian, kerana dalam hidup Ambiga tiada lelaki mendapinginya di rumah sebagai suami. Kena pula kedua-dua perjuangan Seksualiti Merdeka yang membela golongan LGBT. Dari itu semakin ramai berani membuat kenyataan Gempar Pengakuan Seorang Pondan Terhadap Anwar Ibrahim seperti ini. 

Yang peliknya kenapalah Nik Aziz boleh terjebak sangat dengan kedua-dua orang ini. Sehinga sanggup memecat Hasan Ali yang lebih lama menjadi ahli dan perjuang yang berani dalam PAS. Boleh Nik Aziz pecatnya semata-mata membuktikan kesetiaan kepada Anwar Ibrahim dan Ambiga. Malah Nik Aziz bersedia menjadi pengikut dalam Bersih 3.0 semata-mata Ambiga mengetuainya. Malah Nik Aziz bersedia bertolak ansur membenarkan Khalimah Allah sebagai ganjaran dan kemurtadan didiamkan walaupun Nik Aziz tahu Ambiga bersedia memberi peguam percuma kemana-mana orang islam yang mahu menjadi murtad.

Dengan Pendedahan Gempar Pengakuan Seorang Pondan Terhadap Anwar Ibrahim sudah tentu tidak cukup buat Nik Aziz menilainya kerana  nafsu terlampau mengimpikan Putrajaya.

Punca Anwar Ibrahim diludah dan Diaibkan Berkali-kali

Punca Anwar Ibrahim diludah dan Diaibkan Berkali-kali adalah sebab dirinya sendiri yang tidak penah ikhlas dan mempunyai prinsip perjuangan yang tetap.

Kenapa sikap hipokrit Anwar boleh membinasa diri kalau bukan kerana nafsu mengawal akal. Bila Anwar sebergini rupa sudah tentulah tidak layak menjadi Perdana Menteri. Sudah tentu tindakan Tun Dr Mahathir memecat Anwar adalah tepat pada masanya.

Ini dibuktikan melalui perbezaan ketika Anwar Ibrahim menjadi Timbalan Perdana Menteri dengan Ketua Pembankang. Perbezaan ini telah menjelaskan siapa Anwar Ibrhim dan Punca Anwar Ibrahim diludah dan Diaibkan Berkali-kali dari sikap Meludah kelangit terkena ke muka sendiri.

Lynas: Skandal Pembohongan Paling Licik Terbongkar

Di Malaysia hari ini, sudah menjadi pengetahuan umum bahawa jika sesuatu perkara itu berkaitan dengan pembangkang, maka ia tidak boleh lari dari pembohongan. 

Lynas, adalah salah satu pembohongan pembangkang tahap paling memalukan. Ini kerana angka matematik dan fakta saintifik tidak boleh ditipu. Fakta dan angka telah membuktikan bahawa Kilang Lynas adalah selamat. Fakta dan angka ini bukannya direka-reka cipta sepertimana Raja Petra Kamaruddin mereka-cipta kisah pembabitan Perdana Menteri dalam pembunuhan Altantuya dari imaginasinya. Ia juga bukan seperti Anwar Ibrahim berimaginasi menjadi Perdana Menteri pada 16 September. 

Fakta dan angka dari kajian saintifik lengkap yang dikemukakan oleh pihak International Atomic Energy Agency (IAEA) dan AELB mengenai Lynas bukannya imaginasi. 

Justeru, eloklah sekiranya Fuziah Salleh, Tian Chua, Tan Bun Teet (Pengerusi Save Malaysia Stop Lynas) berhenti menyalak dan menerima hakikat bahawa Lynas adalah selamat. Belajarlah merasa malu dan bersalah apabila berbohong. Apatah lagi apabila sekutu sendiri iaitu Che' Rosli Che Mat, Ahli Parlimen PAS Hulu Langat yang juga seorang saintis, sendiri mengakui bahawa Lynas adalah selamat. 

Fuziah, Tian Chua, Bun Tee sebelum ini begitu galak menyebarkan pembohongan bahawa kerajaan cuba 'mengecat-putihkan' apa yang gelap mengenai Lynas. Mereka mengenepikan segala dapatan dari kajian yang dilakukan oleh pihak-pihak yang pakar mengenai radioaktif dan nuklear sebaliknya menampilkan pakar-pakar politik serta 'pencinta alam' yang sesetengahnya diimport dari Singapura untuk menguatkan hujah kononnya Lynas adalah merbahaya. 

Kerajaan bagaimanapun, tetap memberi ruang kepada mereka untuk membangkitkan isu ini sebagai usaha memastikan keputusan yang paling tepat untuk negara. Untuk itu, kerajaan telah menubuhkan panel parlimen untuk mengkaji apa yang dituduh oleh para penentang Lynas ini. 

Bagaimanapun, pihak yang menentang langsung tidak mampu bercakap dalam bentuk fakta dan angka tetapi semua hujah mereka adalah bersandarkan emosi yang berbekalkan air liur semata-mata. 

Justeru, panel akhirnya memutuskan bahawa "Jawatankuasa mengambil maklum bahawa melalui kajian, kadar purata dos sinaran di projek LAMP adalah 2 mSv setahun untuk pekerja (had dos tahunan dibenarkan adalah 20 mSv setahun) dan 0.002 mSv setahun untuk orang awam (had dos tahunan dibenarkan adalah 1 mSv setahun) dan ini menunjukkan bahawa kadar di projek LAMP adalah rendah dan selamat." 

Dan, "Jawatankuasa berpuas hati bahawa projek LAMP telah memenuhi keperluan standard dan perundangan di Malaysia...Malahan, terdapat peruntukan undang-undang dan standard yang dikenakan ke atas projek LAMP adalah lebih ketat berbanding standard antarabangsa. Jawatankuasa mengesyorkan agar lesen Kelas A (Mengilang -- Peringkat Pengendalian Sementara) atau (Temporary Operating Licence -- TOL) dikeluarkan... (dan) satu jawatankuasa pemantauan (monitoring committee) dibentuk bagi memantau secara berterusan operasi LAMP."

Jika Fuziah dan kuncu-kuncunya mampu berhujah dengan fakta yang meyakinkan tentulah keputusan panel akan berbeza sama sekali.

Wednesday, 20 June 2012

Anwar Ibrahim Bengang Dengan Dr Mashitah Cari Pasal Dengan LGBT

Inilah yang buat Anwar Ibrahim Bengang Dengan Dr Mashitah Cari Pasal Dengan LGBT dan dengan sengaja menggangu kebebasan golongan tersebut. Ambiga turut panas hati dengan sikap Dr Mashitah yang tidak habis-habis buat hal dengan mereka. Apalah salah Dr Mashitah yang bertindak memenuhi tangungjawap dirinya kepada negara.

Ikuti pendedahan Dr Mashitah di Parlimen dalam soal LGBT. PecahPalakMikir sokong usaha berterusan Dr Mashitah ..

Timbalan menteri hal ehwal agama Datuk Mashitah Ibrahim berkata tiada peruntukan dalam Perlembagaan yang melindungi golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) atau gaya hidup mereka daripada tindakan kerajaan.

Katanya, Perkara 8 Klausa 1 dan 2 dalam Perlembagaan mendefinisikan gender berdasarkan seseorang itu lelaki atau wanita dan bukannya berdasarkan jantina yang disukai oleh seseorang individu.

Beliau berkata demikian ketika menjawab satu soalan tambahan daripada Ngeh Koo Ham (DAP-Beruas) di Dewan Rakyat hari ini.

Ngeh berkata kerajaan perlu mengambil kira untuk memansuhkan undang-undang yang mendiskriminasi golongan LGBT, yang berdasarkan doktrin agama.

Sebaliknya, kerajaan perlu menggubal undang-undang yang lebih adil kepada semua, katanya.

Perkara 8 Klausa 1 dalam perlembagaan itu memberi jaminan bahawa "Semua orang adalah sama rata di sisi undang-undang dan berhak mendapat perlindungan yang sama rata di sisi undang-undang" manakala Klausa 2 pula menyatakan bahawa "tidak boleh ada diskriminasi terhadap warganegara semata-mata atas alasan agama, ras, keturunan, tempat lahir atau jantina."

Berkata Benar Menjadi Dosa-dosa Paling Besar Dalam PAS

PAS semakin melayakan diri sebagai Perasit Islam Semalaysia apabila Berkata Benar Menjadi Dosa Paling Besar Dalam PAS 

Inilah corak pendekatan islam yang digembar-gemburkan sebagai terbaik tetapi hanya satu retorik dan munafik. Sikap PAS yang menghalalkan politik dalam apa jua keadaan tampa memikirkan fungsi benar atau salah demi matalamat yang akhirnya merosakkan agama bangsa dan negara kita sendiri.

Ini terbukti apabila permainan politik PAS dalam isu Lynas adalah semata-mata demi nafsu ke Putrajaya. mereka memperdulikan fungsi, kenaikan dan situasi keselamatan sebenar Lynas kepada negara. Pada PAS samada Lynas ujud atau tidak bukan hal buat mereka, tetapi bagaimana hendak mencari isu untuk menjatuhkan kerajaan pusat.

Walaupun Lynas terbukti selamat dan bakal memberi sumbangan ekonomi terbesar kepada negara. PAS tidak perduli tetapi lebih rela menjadi Kaldai Hitam DAP. Wahal pakar nuklear dari PAS sendiri menyatakan Lynas sememangnya selamat. Itu seorang pakar dari PAS, tetapi inilah menjadi persoalan apabila Berkata Benar Menjadi Dosa-dosa Paling Besar Dalam PAS

Dimana fungsi Nik Aziz sebagai tok guru dan Musyidul Am PAS, adakah dia bertindak bekerja dengan kebenaran atau bekerja demi nafsu. Ohhh tidak!! Nik Aziz tidak boleh disentuh nanti di tuduh Fitnah, tetapi bagaimana pula Nik Aziz dan ramai lagi puak-puak PAS memfitnah kerajaan pusat dan Lynas adakah itu dihalalkan dengan syurga ciptaan Nik Aziz, Berkata Benar Menjadi Dosa-dosa Paling Besar Dalam PAS adalah bukti PAS hanya sekadar Perasit Islam Semalaysia. Ikuti secara jelas dari youtube dibawah!!

Video Gempar Klon ANWAR IBRAHIM Telah Ditangkap Oleh Ahli Pakatan Rakyat

Gempar Klon ANWAR IBRAHIM Telah Ditangkap oleh ahli Pakatan Rakyat. Penangkapan ini mampu menjawap segala persoalan siapa perlakon video cina doll, yang pasti akan membuat semua warga Pakatan Rakyat bersorak kegembiraan, apatah disaat-saat akhir menjelang PRU 13. Ikuti Video Gempar Klon ANWAR IBRAHIM Telah Ditangkap Oleh Ahli Pakatan Rakyat.

Semoga bakal meredakan sedikit ketengan berpolitik antara kita heheheeh. Buat lawan dan kawan kita semua masih sama-sama rakyat Malaysia walaupun berbeza pendapat. Kadang kita tenang sekejap dari asyik berpolitik tak habis-habis ok! Jangan marah layan beb Video Gempar Klon ANWAR IBRAHIM Telah Ditangkap Oleh Ahli Pakatan Rakyat

Beranikah Anwar Pertaruhkan Nyawa Azizah Seperti Tun Dr Mahathir Terhadap TDS Hasmah

Beranikah Anwar Ibrahim jika dalam situasi kemanusiaan mempertaruhkan nyawa Wan Azizah dan redhakah Wan Azizah merelakan nyawanya sebagai pertaruhan? Kita bezakan dengan Tun Dr Mahathir dia berani, yakin dan bertawakal kerana pengertian nyawa yang lebih besar. Ikuti kisah ini?

KISAH BENAR !!! KEBIJAKSANAAN SEORANG SUAMI dan PERNGORBANAN SEORANG ISTERI

Tun Dr.Mahathir Mohamad pernah menghantar isterinya , Tun Dr. Siti Hasmah Mohd Ali ke Iraq ketika perang teluk 1990-1991. TDS.Hasmah yakin dengan perjuangan suaminya yang tercinta dan redha dengan apa jua bakal ketentuan Allah, lalu bersetuju untuk menghantar bantuan makanan ke Iraq yang sedang mengalami sekatan bantuan dari negara luar oleh Amerika. Pada masa itu Amerika tidak membenarkan mana-mana pesawat mendarat di lapangan terbang Iraq. 


Ketika pesawat yang dinaiki TDS.Hasmah tiba di udara Iraq, memang benar-benar tidak diberi keizinan mendarat oleh Amerika. Ketika itu dengan kebijaksanaan TD Mahathir terus menalifon President Amerika George Bush, mengatakan isterinya berada di dalam pesawat tersebut, dan masih berlegaran di ruang udara Iraq tampa kebenaran mendarat. Jika keadaan ini terus dibiar berlanjutan, pesawat tersebut bakal kehabisan minyak dan terhempas.

Memandangkan pengaruh TD.Mahathir terhadap negara-negara islam serata dunia, George Bush akan berfikir panjang untuk mengambil resiko hingga menyebabkan pesawat itu terhempas. Kerana dengan pengaruh TD Mahathir masa itu sesuatu resiko luar jangkaan mungkin akan ditangung oleh Amerika. 


Akhirnya George Bush tidak berani mengambil resiko dan membenarkan pesawat itu mendarat. TDS Hasmah selamat tiba di lapangan terbang Iraq dan berjaya menyampaikan bantuan makanan kepada rakyat Iraq.

Tiada lapuran media untuk ini kerana Tun buat semata-mata perjuangan mengukuhkan Islam di dunia. Keikhlasan tampa diketahui rakyat, membuktikan Tun seorang perjuang islam tulen, bukan macam Anwar bukan macam Nik Aziz yang nak berjuang semua mesti dinyatakan walaupun kebanyakan setakat bunyi je lebih tapi apapun tak ada. 


Biarlah orang menghina mencaci Tun Dr Mahathir sebagaimana rupapun, Tun sampai sekarang masih memperjuangkan nasib umat islam tampa sempadan dan waktu. Tun tak perlu penghormatan tapi dialah lagenda yang masih kuat bekerja di tanah air tercinta ini. 

Tun juga memahami wujudnya pembangkang dalam sistem pentabiran negara, tapi biasalah pembangkang negara ini sekadar macam majalah gosip artis, cakap melambung-lambung tapi penahnya tertunaipun. 
BOLEH KE ANWAR MAHUPUN NIK AZIZ ATAU MANA-MANA PEMIMPIN DI NEGARA INI, SEBERANI TUN. Sesiapapun sama ada memuji atau mencaci Tun, mereka tetap harus berterima kasih kepada Tun yang telah banyak merubah langskap kemajuan negara ini tampa meminggirkan kepentingan semua kaum dan agama. Kerana apa yang kita nikmati selama ini adalah sebagian dari Tun yang meneruskan legasi pentabiran kegemilangan UMNO BN.


pst-- SEBAB ITU PAKATAN HARAM CUBA MEMADAM KEGEMILAGAN LEGASI UMNO BN __ By Pecah Palak Mikir

Isu Terkini

get this widget here