Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Friday, 22 June 2012

Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar

Adus mana tak membuat Anwar Ibrahim kecut perut apabila video seks dalam simpanan pihak-pihak tertentu Singapura telah terdedah keluar masuk ke Malaysia. Kalau dulu hanya Video China Doll tetapi sekarang Adengan bersama lelaki! Alahai alamat mahu Anwar Ibrahim bakal tidak lelap tidur siang dan malam dengan igauan yang paling besar dalam sejarah hidupnya. Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar ini jika tersebar bakal memusnahkan keseluruhan kehidupan Anwar Ibrahim.

Video Seks Anwar Main Lelaki Sudah Sampai Di Malaysia

AYAT itu penulis petik dari sumber yang menyampaikan maklumat tersebut kepada penulis. Rasa nak gelak pun ada bila dia dengan yakinnya menyampaikan kepada penulis perkara tersebut. Sengaja penulis siarkan di laman ini supaya maklumatnya dapat dikongsi dengan pembaca, senang kita nak menilai strategi bagaimana yang digunakan pihak-pihak tertentu untuk menjatuhkan imej Datuk Seri Anwar Ibrahim. 

Khabarnya begini, video ‘terbaru’ ini sebenarnya sudah lama. Ia dikatakan dirakam sejak zaman Lee Kuan Yew menjadi Perdana Menteri lagi dan disimpan oleh pihak-pihak tertentu di Singapura. Kisahnya di dalam video tersebut, adegan dua lelaki sedang melakukan hubungan seks di sebuah bilik hotel di Singapura dengan salah seorang dari lelaki tersebut dikatakan ‘sangat’ menyerupai Anwar. 
Cuma yang tidak sedapnya, penulis dimaklumkan bahawa salinan video tersebut sekarang berada di Malaysia dan telah diserahkan kepada seorang pemimpin utama sebuah parti komponen dalam Pakatan Rakyat sendiri dan beliau dimaklumkan telah menonton video tersebut. 
Penulis secara peribadi tidak langsung terkejut dengan berita dan kaitannya dengan negara Singapura. Ini kerana, dalam satu pendedahan pada 2010, Wikileaks telah mendedahkan maklumat kononnya perisikan Singapura sendiri mengetahui mengenai apa yang didakwa penglibatan Anwar dalam soal homoseksual ini dengan ayat yang digunakan ialah “[Mr Anwar] ‘did indeed commit the acts for which he is currently indicted’”. 

Cuma masalahnya, ia tidak pernah dibuktikan dimana-mana pun, malah Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur sendiri telah membebaskan Anwar dari tuduhan meliwat Saiful Bukhari, awal Januari lepas.

Penulis berpendapat, kewujudan video ‘terbaru’ ini adalah cerita yang diadakan untuk menyokong pendapat Datuk Dr. Hasan Ali bahawa Anwar akan menjadi Perdana Menteri sementara (untuk beberapa bulan) sebelum Lim Guan Eng mengambil alih jawatan tersebut (seperti ditimbulkan oleh Karpal Singh) kerana dakwaan moral dan salah laku seks yang kononnya timbul untuk memaksa Anwar meletakkan jawatan.

Pihak-pihak ini begitu teliti dalam cubaan menimbulkan persepsi bahawa Anwar sememangnya benar-benar terlibat dalam salah laku seks dan moral. Orang-orang seperti Hasan Ali digunakan sepenuhnya untuk menjayakan cerita rekaan tersebut. Tambahan pula hasrat peribadi Karpal untuk melihat seorang Perdana Menteri dari kalangan bukan Melayu, digunakan sepenuhnya untuk menyo.....Sambung baca dari
Sumber

Anwar Ibrahim sepatutnya tampil menafikan Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar ini sebelum bakal menjadi nanh yang busuk! Tetapi jika benar-benar Video Adengan Anwar Beraksi Dengan Lelaki Telah Keluar adakah Anwar Ibrahim berani berdepan denag bersumpah? Kalau terdesak sangat rasa-rasanya jadi kot!! PecahPalakMikir Anwar Oiiii

1 comment:

Anonymous said...

kau tok mutit cerita kaki limak,

Isu Terkini

get this widget here