Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 6 June 2012

Terbaik! Restoran Tawarkan Khidmat Seks Pun Ada Dibawah Kerajaan Selangor Yang Digelar Lebih Islam

Ini dia cara pemerintahan yang lebih islam di Selangor. Macam-macam ada kerajaan dibawah Khalib Ibrahim.  Adakah PAS terlepas pandang atau tidak kisah sama sekali! Kalau terlepas pandang inilah kejayaan setelah mereka pecat Hasan Ali semata-mata untuk mengjaga hati Azmin Ali!

Kenapa semakin banyak gejala sebergini bercambah bagaikan cendawan selepas hujan? Adakah ini kerana sistem SELCAT menjana ekonomi Selangor sehingga bergitu kretif mencari kaedah mencari pelangan! Terbaik! Restoran Tawarkan Khidmat Seks Pun Ada Dibawah Kerajaan Selangor Yang Digelar Lebih Islam 
Kenapa Khalib Ibrahim sebagai exco hal ehwal agama Selangor gagal mengawal hal-hal sebergini adakah kerana Khalib Ibrahim tertaksa pejam mata demi pembangunan Selangor! Terbaik! Restoran Tawarkan Khidmat Seks Pun Ada Dibawah Kerajaan Selangor Yang Digelar Lebih Islam dan kenapa Ustaaz Azhar Idrus tidak menyelar tindakan Kerajaan Selangor! Opps salah masuk, inikan kawan seperjuangan sorry salah sebut!

Dulu bukan main menggunakan isu sebergini untuk menyalahkan Kerajaan Pusat tetapi apabila mereka diberi perluang mentabir negeri Selangor, kenapa semua ini tidak dapat dibasmikan! Malah situasinya makin teruk menular tampa terkawal! Nampak sangat kerajaan Selangor cakap je lebih bila diberi tanggungjawap tidak pulak tahu melaksanakan!
Kalau benar Khalib benar-benar dapat mengawal kenapa situasi sekarang bertambah teruk? Bukan setakat pub, karaoke, rumah urut, hotel murah, lorong tikus malah restauran pun sudah berani menjalankan khidmat sex. Tangkaplah bagaimana pun tetapi tetap juga buka selang sehari dua malah makin berani yang mahu mencuba perniagaan sebergini! Sekarang kenapa Khalib Ibrahim berdiam! 

Terbaik! Maha Terbaik! Restoran Tawarkan Khidmat Seks Pun Ada Dibawah Kerajaan Selangor Yang Digelar Lebih Islam nampak sangat semuanya hanya sendiwara Pakatan Rakyat yang sudah pasti lebih teruk dari kini, dulu dan selama-lamanya ( pinjam kata-kata Ustaz Azhar Idrus)

No comments:

Isu Terkini

get this widget here