Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Sunday, 1 July 2012

Kerana Cari Duit PAS Lelong Nik Aziz RM1000

Kerana Cari Duit PAS Lelong Nik Aziz RM1000 alahai murah benar juga nilai Nik Aziz, Anwar Ibrahim dan Haji Hadi, mentang-mentang PRU13 sudah dekat semua hendak dilelong. Macam-macam kaedah dihalalkan.

Yang menariknya kalau akar kelubi PAS menderma dijanjikan dapat 7 bilion wang untuk rakyat Kelantan dan PTPTN akan dilangsaikan. Macam selalu-selalu dengar bunyi manis tetapi penahkah PAS menunaikan apa janji yang mereka taburkan sebelum ini. Biasalah ayat hendak memujuk memang manis tetapi bila hendak menunai pakat-pakat lari buat pekak telinga.

Janji-janji lama entah kemana-mana tetapi kalau jenis muka tidak malu tidak segan-segan hendak tabur janji-janji baru. Tetapi kalau difikirkan Kerana Cari Duit PAS Lelong Nik Aziz RM1000 sedih jugakan kerana semakin tidak laku rupanya.

Emm bukan boleh kutuk lebih-lebih nanti ramai tukang maki datang. Suka hatilah almaklumlah kalau soal Nik Aziz haram disentuh atau ditugur tetapi kalau bab Najib Razak mereka jadi tukang nasi tambah lagi. Biasalah kalau nama PAS yang haram jadi halal untuk meraka tetapi UMNO semua benda serba tidak kena, sampai BR1M mereka sebat sambil kata haram dimakan. Haram tidak haram sapu juga 

Masih terfikir Kerana Kerana Cari Duit PAS Lelong Nik Aziz RM1000 alahai makin murah jadinya....

No comments:

Isu Terkini

get this widget here