Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Thursday, 21 March 2013

Memalukan Rafizi Pakar Toliet Buta SejarahPKR mendakwa Raja Muda Sulu yang mengetuai Kesultanan Sulu menceroboh Sabah sekarang, Agbimudin @ Azzimuddie Kiram merupakan seorang bekas kakitangan awam dan juga merupakan rakyat Malaysia setelah diberi kad pengenalan.

Dakwaan ini dibuat Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli pada satu sidang media di Ibu Pejabat PKR pagi ini. Beliau menyertakan dokumen berkaitan bagi menyokong dakwaannya itu.

Rafizi yang menjelasksan sejak pencerobohan di Lahad Datu berlaku banyak spekulasi timbul akibat maklumat yang samar-samar yang diberikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak sebagai penjawat awam tertinggi yang bertanggungjawab kepada rakyat.Kenali fakta ini Tun Dr Mahathir menjadi PM pada 16 JULAI 1981

Macam mana projek ic yg dituduh bermula pada awal tahun1990 seperti yang didakwa rafizi lembu Pakar Projek Toilet

MACAM MANA DOKUMEN “SENARAI KAKITANGAN 1975” DIKAITKAN BOLEH DENGAN FITNAH PROJEK IC 1990-an.. JELAS INI NIAT JAHAT MEMBURUKKAN SERTA MENFITNAH TUN DR MAHATHIR, KERANA PKR KINI GUSAR DENGAN AURA BELIAU YANG SEMAKIN DISOKONG OLEH ANAK-ANAK ZAMAN TUN MAHATHIR..

KALAU IYE PUN NAK MENFITNAH, PERCATURAN TARIKH TU BIAR BETUL SIKIT..

Isu Terkini

get this widget here