Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Saturday, 13 April 2013

Allah Tunjukan Nik Aziz PAS Bukan Parti Yang Bersih

Dimana suara Nik Aziz sekarang? Terdiam membisu tampa suara? Siapakah lagi Nik Aziz mahu persalahkan? Sekarang telah jelas terbukti parti PAS bukannya bersih dan bukannya hebat manapun. PAS adalah parti yang biasa sahaja dan terbukti boleh berlaku apa jua salahlaku. Lihat ini..


Setiausaha Agung PAS, Dato’ Mustafa Ali hari ini umum perletakan jawatan beliau berkuatkuasa serta merta. Tindakan ini dilakukan beliau ekoran penyebaran meluas video seks beliau dengan seorang pelacur dari timur tengah di salah sebuah hotel di ibu kota.
Tindakan ini dilakukan beliau ekoran penyebaran meluas video seks beliau dengan seorang pelacur dari timur tengah di salah sebuah hotel di ibu kota.
“Saya akui yang saya merupakan pelaku dalam klip video tersebut dan kejadian tersebut berlaku 2 tahun yang lepas dan saya ingin tegaskan, perlakuan saya tidak menggambarkan perjuangan PAS kerana ia adalah kesilapan peribadi saya”.
Menjawab soalan wartawan, adakah kejadian ini didalangi pihak tertentu yang mahu menjatuhkan beliau, Mustafa menegaskan yang beliau tidak suka membuat tuduhan dan jika terbukti ada dalang disebalik kejadian ini, beliau akan menyerahkan perkara itu kepada pihak berkuasa. Sumber


Bukankah selama ini Nik Aziz mahupun Haji Hadi cuba menggambarkan PAS parti hebat hingga sanggup menyembunyi pelbagai isu rosak akhlak PAS dan PKR. Menyembunyi isu salah kuasa yang cuba disembunyikan dengan ugutan saman berjuta. Itulah PAS yang sebenar hanyalah parti yang paling banyak perlu diperbetulkan berbanding Barisan Nasional yang terbukti jauh lebih teratur dan tersusun. Yang paling penting Barisan Nasional tidak mempergunakan agama diperalat untuk kepuasan nafsu individu.No comments:

Isu Terkini

get this widget here