Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Friday, 10 May 2013

Video Nik Aziz Nak Ludah UMNO


Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang baru saja melepaskan jawatannya sebagai Menteri Besar Kelantan dilaporkan akan meludah muka sesiapa yang datang bertemu dengan beliau untuk berbincang mengenai perpaduan Melayu dan Islam.

"Sikit lagi boleh jadi ada Umno datang tunduk nak cari Pas pulak tu,...Saya akan ludah muka orang tu". Katanya ketika menjawab soalan media berhubung penyatuan orang Melayu.

Menurut Nik Aziz, tidak ada cara lain untuk Umno boleh bergabung dengan Pas melainkan Umno mesti buang dasar Kebangsaan dan terima dasar Islam.

Terdahulu, ketika ditanya kenapa nama Datuk Husam Musa tidak disenaraikan dalam barisan Exco Kerajaan Negeri Kelantan, Nik Aziz enggan mengulas dan berkata "Itu bukan kerja saya".

1 comment:

Anonymous said...

PONIK BUKAN MELEPASKAN JAWATAN MB TETAPI TIDAK DIPERKENANKAN. SEBAB ITU PONIK MARAH2 NAK LUDAH MUKO ORG SEBENARNYA DIA NAK LUDAH ORG YG MEMPERKENANKANNYA JADI MB LAGI TETAPI DITEMPIAS KE UMNO. KERANA JANJINYA DGN LEE KWAN YEW MASIH TIDAK TERTUNAI SEBAB ITULAH DIA MANGATAKAN DAP LEBIH BANYAK JASA DARI ORG MELAYU & ISLAM. INILAH ORG YG KALO BOLE NAK BAWA JAWATAN SAMPAI MATI. NAMUN TELAH DINAFIKAN. PONIK TERLALU LAMA MENJADI MB TETAPI HASILNYA TIADA, BERKATA TIDAK RASUAH TETAPI KELATE MUNDUR. BERKATA ORG LAIN RASUAH TETAPI TEMPAT ORG LAIN ITU MAJU JAYA. KESIAN PONIK INILAH CARANYA IA DIAIBKAN OLEH KEMAROK KUASA SGT DGN PERLAHAN2 KITA SAKSIKAN YA.

Isu Terkini

get this widget here