Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Tuesday, 2 July 2013

Video Azmin Ali Kena Templak Maut Dalam Parlimen

Sekali tonton video rasa kesian pun ada juga dengan Azmin bila kena templak sampai tidak terjawap hendaknya? Tetapi kalau difikirkan balik Azmin jugalah punca yang bangkit isu ini semasa perang besar mencari siapa calon Menteri Besar Selangor. Mungkin dari situ ramai beranggapan Azmin sebenarnya bercita-cita hendak jadi MB tapi sayang mimpi tak kesampaian hingga menjadi bahan gurauan atau mungkin sindiran pedas dalam Parlimen. Cuba tengok video inidengan klik pautan ini

Tetapi jika kita fikir balik sejarah lampau ketika Azmin bangkit mempertikai kewibawaan seorang MB Selangor tapi akhir hanyalah satu perbuatan sia-sia semata-mata. Kecuali tindakan itu berjaya menghalang PAS bersuara kenapa mereka tidak dapat jadi MB. Tetapi jangan lupa senatornya DAP. akhirnya masih juga MB menjadi boneka mainan DAP.Namun bergitu apa yang berlaku dalam Parlimen ini pandai-pandailah anda nilaikan sendiri. Selamat menonton.


1 comment:

Anonymous said...

Haha..kesian tgk yb lenggong...ckp x tau pe bende merepek....tuduh nk jdi mb selgor..kahkahkah bukti pon tada..mulut mau ckp jua . HANYA DI MALAYSI ;) BILA MCAI BERBICARA (Y)

Isu Terkini

get this widget here