Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Monday, 13 January 2014

Bukti Video Fitnah Mustafa Ali Stopa Blogger UMNO Yang SalahBetul juga kata Mustafa Ali ini semua salah blogger UMNO dan bukan salah UMNO. Lagipun tidak ada setitikpun video Stopa bersamaan dengan wajahnya. Kalau perempuan yang dalam video itu sememangnya mereka saling mengenali, itupun secara kebetulan..

Kalau video ini betulpun itu hak peribadi Stopa yang paling kayak menjadi pemimpin islam. Mengikut kamus PAS tak salah kalangan barisan pemimpinnya terbabik dengan skandal sex.

Itu kisah nakal yang tidak ada kena mengena dengan perjuangan parti islam. HARAP MAKLUM YERR.

Kala ada cakap-cakap duit derma ada terbabik itu semua fitnah dan kalau betulpun apa salahnya.. Upah ceramah kena bayar apa..

Oleh itu bagus jugalah kalau lebih ramai ahli PAS mahupun PKR ada kes-kes skandal macamni kerana itulah ketokohan sebenar pemimpin islam yang sejati terbaik. Cuma amalan ini tak ada pula pefnah dilakukan para sahabat Rasulullah yang mereka selama ini berjihad demi islam.

Cuma dalam PAS ini advance sikit mengikut peredaran zama la katakan... dan yang pastinya PAS memang parti membenteras maksiat kecuali kalau anda ahli PAS... boleh runding sikit...
2 comments:

Anonymous said...

Bagus juga apa yg sdr tulis ni,tersipu-sipu Pas di buat nya.

Anonymous said...

Tak berani ke nak saman blogger2 UMNO ni. Nak tengok Stopa ada berani ke tak.

Isu Terkini

get this widget here