Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Thursday, 16 January 2014

Lagi Gambar-Gambar Terbaru Peniaga Melayu Penang Dianiyai Regim Dictator Action PartyHari hari biasa menjalani kehidupan di Pulau Pinang sudah menjadi rutin harian kita akan mendengar dan lihat majlis perbandaran regim DAP roboh gerai dan halau peniaga.

Di Pulau Pinang sebenarnya hanya bangsa Melayu saja yang sering kali langgar undang undang.

Berniaga tanpa lesen,bangunan haram, pengotor dan ganggu lalu lintas adalah antara kesalahan yang dilakukan oleh peniaga melayu.

Di Pulau Pinang kita harus ambil contoh yang baik dari peniaga cina. MEREKA INI AMAT PATUH UNDANG UNDANG. MEREKA JUGA AMAT PEMBERSIH DAN TAK PERNAH LANGGAR UNDANG UNDANG.

Kita juga sedia maklum para peniaga cina dinegeri ini menggunakan kuasa agung (wang kertas) untuk melancarkan perniagaan mereka.Begitu juga mereka cukup bijak menggunakan sepenuhnya kuasa politik yang ada untuk kepentingan perniagaan mereka.

Kelmarin satu operasi merobohkan gerai di Taman Pelangi, Juru diadakan..Puluhan gerai diroboh..Kita takkan berpeluang melihat situasi ini di Raja Uda, Pekan Bukit Mertajam , Paya Terubong, Rifle Range atau mana mana kawasan perniagaan cina.

Tahniah kepada regim DAP kerana bijak menggunakan kuasa yang ada.sumber

No comments:

Isu Terkini

get this widget here