Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Thursday, 6 February 2014

Aduhai DAP Youth Sarawak Bantai Khalid Pulak Dah


Apa nak jadi Pakatan yang semakin kecoh bersaing sesama sendiri... Menuding jari dan fitnah menfitnah dalam parti. BELUM HABIS PASAL RAFIZI TIMBUL PULA PASAL PEMUDA DAP.

Kenapa DAP SARAWAK pun marah kat MB Khalib? Mereka kecewa dengan Khalid kerana gagal untuk menegur mana-mana pegawai Jais yang terlibat dalam serbuan Bible sebelum ini... Mana perginya hormat mereka ini kepada MB SELANGOR sehingga buat persidangan akbar untuk hoooo haaaaa kan perkara ni... KALAU TIDUR PUN BOLEH SEBANTAL takkanlah itu pun tak boleh nak bawa berbincang elok-elok... haiiishhhhh.....

ADDOOIIIIIIII SIAPA TAIKO??? TAIKO PUN KENA HENTAM KE?? Perlu ke DAP SARAWAK sampai buat persidangan akbar menunjukkan ketidakpuashati mereka pada MB Khalid??? ATAU PUN KHALID ITU SEMEMANGNYA SPISIS LEMBU YANG DICUCUK HIDUNG??? Bukan sama perahu ke??? Atau pun satu perahu dah ke hulu dan satu lagi dah ke hilir???

SHAH ALAM: Laporan Jabatan Agama
Islam Selangor (Jais) mengenai hasil
siasatan rampasan sejumlah naskah
Bible berbahasa Melayu dalam serbuan
ke atas Persatuan Bible Malaysia di
Damansara 2 Januari lepas dijangka
siap seminggu selepas sambutan Tahun
Baru Cina.

Perasan tak anda Parti pembangkang masing-masing memainkan peranan sendiri. Untuk kepentingan peribadi.. Pada persepsi Pakatan... DAP akan kalah teruk pada semua kerusi yang dipertandingan nanti dan PKR AKAN MENDAHULUI..

Lim Guan Eng marah dan terasa hati???? Terasa hati pasal Kajang Move tidak diberitahu kepada beliau sebelum ini dan dalam diam Lim membuat strategi untuk membalas dendam. Iaitu mengarahkan Chong untuk membuat serangan hendap iaitu isu panas supaya menaikkan marah dan geram orang-orang PKR.. Dan dengan berbuat demikian maka PERANG AKAN BERMULA..

Kebanyakan isu dalaman antara PKR dan DAP Anwar rahsiakan.. TUTUP AIB SENDIRILAH KATAKAN... Nak percaya atau tidak itu antara anda dan pemikiran anda. Sekarang DAP SARAWAK HENTAM MB KHALID... APA NAK JAWAB???? DAN SIAPA NAK JAWAB???? SIAPA BERANI JAWAB???? LU PIKIRLAH SENDIRI... GUA PUN PECAH KEPALA SUDAH.... (¬_¬)
DAP SUDAH HILANG HORMAT PADA PKR... ADAKAH PKR AKAN HORMAT PADA DAP LAGI???

No comments:

Isu Terkini

get this widget here