Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 14 May 2014

10 Gambar Kemalangan Dahsyat @AnwarIbrahim yang perlu anda lihatAnwar Ibrahim dan isterinya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail terbabit dalam kemalangan kereta di Desa Sri Hartamas, di sini.


Dalam kejadian kira-kira jam 10 malam tadi, Anwar Ibrahim mengalami keretakan di tangan kanan berdekatan bahu namun berada dalam keadaan selamat dan tidak memerlukan pembedahan. 

Pengarah Komunikasi PKR Fahmi Fadzil berkata, Wan Azizah juga berada dalam keadaan selamat dan kedua-dua mereka dirawat sebagai pesakit luar. 

Menurutnya, kedua-dua mereka dirawat di Hospital Pakar Damansara dan kedua-duanya selamat dalam kejadian itu.


#PPM ingin ajukan satu persoalan kepada anda. Berdasarkan gambar dibawah mana satukah gambar yang benar-benar Anwar Ibrahim kemalangan?
11 comments:

Anonymous said...

aku rasa gambar e..lah ...tepat sekali dgn xciden...oopppss..tapi kena kat tangan....eehh..kat bahulah..

Anonymous said...

Aku konpiden C ...tuh 'hot wheels' keter mainan cucu dia....dia aksiden masa main tolak2 keter mainan dgn nek jijah...tu sbb tangan dia yg cedera....

wkwkwkwkwkkwkwkwkkwkwkkwwkk

Anonymous said...

f...wayang smua tui.

Anonymous said...

Wayang tu!! Utk mengelak masuk penjara konon2nya nak mintak simpati..

Anonymous said...

WTF... Kesemua diatas.

Anonymous said...

Aku konpius ni tak tahu nak jawab mana. Tp betul ke dlm gambar tu bang non, ke pelanduk dua serupanya yg dlm video ngan doll tu?

Anonymous said...

non of the above, tapi kalau tunjuk chinadoll mana, minah mana,bini sapa, bapok mana, jante mana boleh di duga jawapannya...pelawok international..macam MGR..ingat tak siapa dia MGR..pelakon kegemaran anwar, cakap putar belit..

jepun said...

X syak lagi F .....mmg bahalol tu kaki temberang.......MAMPOS betul betul x nak

Anonymous said...

jawapan nyer ialah G.. you ulang I saman..!

Anonymous said...

blog anda ini tak realla

Anonymous said...

Ada pihak yang diupah oleh umno melanggar kereta anwar. kalau mau lawan politik bertarunglah macam pahlawan. tapi gaya orang umno ni tak lain fitnah, seks sehingga cubaan membunuh. bukalah mata....

Isu Terkini

get this widget here