Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Tuesday, 11 November 2014

Video @AnwarIbrahim Adakah Fahmi Zainol Bakal Muncul #LIwat3

Tentu ramai tertanya kenapa Fahmi Zainol bergitu teruja bekerja dengan Anwar Ibrahim walaupun terpaksa mengorbankan peluang di menara gading. Semuanya semata-mata kerana idolanya Anwar walaupun kadang kala dia sengaja mengalih cerita kononnya Tun Dr Mahathir adalah idolanya!

Jawapan yang palin tepat dia terkejarkan perkataan Public Figure seperti yang tertera di Fan Page nya. Dia percayakan Public Figure mamapu mengubah hidupnya lebih berjaya sehingga menjadi tokoh pemimpin tertinggi negara walaupun belajar sekerat jalan.Ilmu yang paling penting dia sedaya upaya menimba ilmu meroboh pagar-pagar Universiti yang ada dan membuat spekulasi sebanyak mungkin tentang kerajaan yang sah. Inilah kisahnya sehingga dia disdiakan bantuan kewangan terbang ke Sabah untuk hasut pelajar di USM.

Semakin aktif dia begerak semakin rapat mengantikan tempat Mahasewel yang dah ramai bakal masuk penjara. Semakin hampir dia berdiri disebelah Anwar. Saiful dulu setiausaha Anwar sekarang mangsa liwat2 dan masih menunggu keputusan mahkamah kes tersebut.Kalau Anwar keluar penjara lagi adakah Fahmi Zainol bakal mangsa Liwat3? Tapi harus diingat bukan semua yang dibuang Universiti dapat jadi pembantu khas ketua pembangkang & diberi Brioni suit bernilai RM20k.
1 comment:

Anonymous said...

Nanti ni akan dapatlah hadiah BIONI sut. Ehem...ehem....

Isu Terkini

get this widget here