Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Monday, 22 October 2012

Lagi-lagi Malapetaka Datang Bertimpa-timpa Anwar Ibrahim

Ada banyak isu cukup memeritkan Anwar Ibrahim. Lagi-lagi Malapetaka Datang Bertimpa-timpa Anwar Ibrahim

Selangor Bangkit Benar-Benar Membuat Anwar Ibrahim Sakit Kepala apa tidaknya kalau sana sini sedang kecoh mempertikaikan pentabiran PKR di negeri selangor.

Sebenar mesej yang disampaikan melalui kebangkitan suara rakyat Selangor amat disedari Anwar Ibrahim. Cumanya Anwar sengaja buat pekak telinga dan enggan berbicara soal masalah-masalah yang sedang dihadapi di Selangor.

Watch "Rakyat Bangkit Tuntut Air Percuma - Pengerusi GPRS 21/10/2012" on YouTube

Bukan setakat itu malah ada lagi malapetaka yang datang menimpa-nimpa Anwar Ibrahim. Lagi-lagi Malapetaka Datang Bertimpa-timpa Anwar Ibrahim

KUALA LUMPUR 21 Okt. - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang selama ini sering 'menjual' nama Prof. Dr. Yusuf Al-Qaradawi dikatakan cukup tertekan selepas tokoh ulama terkemuka itu mengutus surat memuji kerajaan sedia ada dalam membantu rakyat Palestin.

Mursyidul Am Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI), Muhammad Zahid Md. Arip berkata, lebih menjadi 'malapetaka' adalah pujian itu dibuat ketika Anwar sendiri pernah membuat kenyataan kontroversi apabila menyokong keselamatan Israel.

"Saya dikhabarkan Anwar berada dalam keadaan cukup tertekan selepas mengetahui tokoh ulama terkemuka itu mengutus surat memuji kerajaan dalam membantu rakyat Palestin.

Perkara ini ibarat satu malapetaka kepada Anwar kerana beliau pernah menyokong keselamatan Israel.

"Pada masa yang sama juga satu tamparan kepada tindakan Ahli Parlimen pembangkang yang menerima dana asing daripada individu dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang mempunyai pertalian dengan Yahudi," katanya dalam satu kenyataan, di sini hari ini.Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20121022/dn_02/Surat-Yusuf-Qaradawi-buat-Anwar-tertekan#ixzz2A1s91wIw © Utusan Melayu (M) Bhd 
Published with Blogger-droid v2.0.9


Lagi-lagi Malapetaka Datang Bertimpa-timpa Anwar Ibrahim pun juga masih tidak juga sedar diri ye!!
Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Isu Terkini

get this widget here