Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Friday, 18 January 2013

Sketsa Nik Aziz Dan PAS Punya U Turn

Ini bukannya rekaan cerita tetapi sudah menjadi tabiat dalam permainan politik PAS yang sering mengutamakan kepentingan politik melebihi tanggungjawap sebagai orang islam mahupun sebagai pemimpin islam.

Rakyat boleh menilai dari tabiat PAS yang sering memutar belit kenyataan yang mereka guna pakai. Kerana dalam dasar PAS sekarang keutama mereka mengjaga kepentingan tertinggi buat ketuanan DAP.

Kedua kepentingan dasar Pluralisme Anwar sebagai calon PM dinobatkan Pakatan Rakyat walaupun hakikatnya masyarakat umum gagal menafi secara jelas, kaitan Anwar dengan kaum LGBT dan kaitan Anwar dengan kes liwat Saiful yang dimenangi Anwar melalui kaedah hujah SUKA SAMA SUKA.

Dasar terbaru PAS inilah menyebabkan hujah Nik Aziz berubah-rubah mengikut keadaan. Asalnya Nik Aziz mengiayakan demi DAP tetapi menidakkan setelah Majlis Ulama bersuara.

Bukan sahaja menyentuh isu Khalimah Allah tetapi tabiat mengalih isu dengan menyalahkan UMNO BN meliputi dalam segala hal kerosakan PAS. Anda nilaikan siri sketsa arahan PAS menuju ke Putrajaya.

Jangan Jadi Penipu :ORANG2 ISLAM PAS PKR TELAH MENEPATI RAMALAN HADITH NABI S.A.W YANG MENGATAKAN BAHAWA DIAKHIR ZAMAN UMAT MUHAMMAD AKAN MENGIKUTI JEJAK LANGKAH SERTA AJAKAN ORANG2 KAFIR SELANGKAH DEMI SELANGKAH HINGGA TIADA BEZANYA MEREKA ITU DENGAN ORANG2 KAFIR.

ULAMAK PAS SERTA PENGIKUT2 MEREKA SUDAH MELAKUKAN UPACARA SEMBAHYANG JENAZAH DENGAN MENYEMBAH MAYAT ORANG2 KAFIR. BUKAN SETAKAT TU SAHAJA TAPI JUGA MENYALAKAN COLOK LILIN YANG DIJADIKAN SIMBOL PERKABUNGAN BAGI ORANG2 KAFIR LAIN SPT HINDU KRISTIAN BUDDHA DLL. INI BERLAKU DI MELAKA.

PAS JUGA TELAH MENYOKONG SERTA MENURUT SAHAJA KEHENDAK KAFIR DAP DENGAN MENGARAHKAN MASJID2 MENGHARAMKAN BACAAN AYAT SUCI SERTA AZAN SEBELUM WAKTU SEMBAHYANG BERJEMAAH. INI BERLAKU DI PULAU PINANG.

MEMBIARKAN MALAH MENJEMPUT ORANG2 KAFIR MALAH WANITA2 MEREKA MEMASUKI KE MASJID2 HATTA KE HADAPAN MIMBAR TANPA MENUTUP AURAT KEMUNGKINAN JUGA DALAM KEADAAN KOTOR MEMBUAT CERAMAH POLITIK KEPADA MAKMUN. INI BERLAKU DISELANGOR.

JABATAN UGAMA ISLAM SELANGOR DIHINA KERANA MENGAMBIL TINDAKAN DAN LANGKAH2 PENCEGAHAN GERAKAN MEMURTADKAN ORANG2 ISLAM MALAH EXCO NYA JUGA DI PECAT KERANA MENJALANKAN TUGAS MEMBENTERAS AKTIVITI MURTAD. NAUZUBILLAH.

PARTY YANG MENGATAKAN MEREKA MEMPERJUANGKAN ISLAM TELAH MENURUTI KEHENDAK2 SERTA DESAKAN ORANG2 KAFIR DAN JUGA PASIQ DENGAN MEMPERTAHANKAN ZINA LIWAT LGBT YANG TERANG TERANGAN BERTENTANGAN DENGAN HUKUM ISLAM SENDIRI. INI BERLAKU DALAM KES ANWAR SERTA BEBERAPA PEMIMPIN MEREKA.

MALAH MELAKUKAN RUSUHAN DAN KEGANASAN YANG DIPIMPIN OLEH ULAMAK2 MEREKA.PAS TUNDUK KEPADA TUNTUTAN KAFIR2 DARI DALAM DAN LUAR NEGARA AGAR KONSEP LIBERALISM PLURALISM DALAM BERUGAMA DI SERAPKAN DALAM BUDAYA RAYAAT MALAYSIA YANG DENGAN JELAS AKAN MENGHACURKAN MASYARAKAT DAN BUDAYA SOSIAL KEISLAMAN ORANG ISLAM. ORANG2 BARAT CONSERVATIVE PUN MENOLAK KONSEP2 DAJJAL INI.

JADI RENUNGKAN LAH APA KAH AGENDA TERSEMBUNYI ORANG2 KAFIR INI. BUKAN SAHAJA HENDAK MELEMAHKAN AQIDAH ORANG2 ISLAM MALAH INGIN MENAKLUKI MINDA ORANG2 ISLAM MALAYSIA SUPAYA SENANG DI TINDAS DAN DI HANCURKAN. TAPI YANG SEDIH NYA IANYA MENDAPAT SOKONGAN DARI PUAK2 YANG MENGELAR DIRI MEREKA PERJUANG2 YANG INGIN MENEGAK KAN DAN MEMPERJUANGKAN ISLAM

Inikah yang melayakkan rakyat menggundi PAS demi harapan mengjaga Agama Bangsa dan Negara. JANGAN HARAPLAH PAS PUNYAI TABIAT PEMBELIT, PENIPU, MEMUNGKIRI JANJI DAN MENGKHIANATI AGAMA BANGSA DAN NEGARA

PecahPalakMikir yakin hanya logo yang bawah ini sahaja terbukti dan paling layak mengjaga amanah kita.

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Isu Terkini

get this widget here