Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 17 April 2013

TERKINI NS! GEMPAR ! PR NS TERPAKSA TANGGUH UMUM CALON KALI KE-216 Mac 2013 - Pakatan Pembangkang Negeri Sembilan sekali lagi mengecewakan 450 para penyokongnya yang menunggu sejak jam 7 petang tadi di Hotel City Kingdom , Seremban setelah mengumumkan tidak akan mengumumkan calon-calon mereka pada malam ini pada pukul 10 malam tadi oleh Cha Kee Chin Bekas ADUN Bukit Kepayang.

PR sebelum ini mewar-warkan akan mengumumkan calon-calon mereka serentak dengan pengumuman calon-calon Barisan Nasional pada hari ini (Selasa 16 April 2013) walaubagaimanapun gagal berbuat demikian tadi. Ini menyebabkan kira-kira 40 penyokongnya bertindak keluar dewan. Kekecewaan dikongsi rakan-rakan mereka dari PAS yang datang dari seluruh Negeri Sembilan termasuk dari Jempol, daerah paling hujung di Negeri Sembilan.

Risikan MHS mendapati, calon-calon PAS dan DAP telah pun bersedia tetapi yang menjadi pertelingkahan adalah calon-calon daripada Parti Anwar Ibrahim, PKR.

Sebanyak 4 atau 5 kawasan DUN dan 2 kawasan Parlimen dikatakan perlu diperhalusi semula dan mengalami masalah pertelingkahan sesama sendiri.

Adakah PR NS takut akan calon-calon di bawah ini>??


No comments:

Isu Terkini

get this widget here