Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Monday, 15 April 2013

Video Pengumuman Senarai Calon Barisan Nasional PRU13


Senarai calon untuk seluruh Malaysia akan di kemas kini dari masa ke semasa. Refresh....
Update Video Wartikah Perdana Menteri

Update Senarai Wilayah Persekutuan
Update Calon Muka Baru SUPP Sarawak

Senarai Penuh Calon BN Perak PRU13

Senarai Penuh Calon BN Perlis PRU13

Senarai Calon Penuh BN Kedah pru13

Senarai Calon PRU13 BN Penuh Negeri Sembilan

Senarai Penuh Calon BN Selangor PRU13

Senarai Penuh Calon BN Pahang PRU13

Senarai Penuh Calon MIC PRU13 Seluruh Malaysia

Senarai penuh calon PRU13 BN Pulau Pinang

Senarai Penuh Calon PRU13 Kelantan

Senarai Penuh Calon BN PRU13 Johor

Senarai Penuh Calon BN PRU13 Sarawak

Senarai Penuh Calon PRU13 Barisan Nasional Terangganu

PRU-13: Senarai calon BN bagi negeri Sabah

10 comments:

Anonymous said...

PALOI!!!!

Dayyan Haq said...

kesian bn melaka takde modal berkempen. dimana pakatan raayat berkempin kat c2 lah dia juga pacakan khemah. buat malu paty je. pencaramH pula ketandusan buah fikiran. penyokong pakatan raayat beribu orang yg datang. manakala penyokong bn boleh dikita dengan jari itu pun mat rempit yg dibeli. penceramah bn bukan ceramah membela paty atau pemimpin tetapi ceramah maki hamun. ini menyebabkan orang meluat n loya tengok bn. di melaka bn boleh dilebelkan sebagai paty samsing. mintak najib datang tengok cara bodoh bn melaka berkempen menyusahkan orang saja. pooorah!!!!!!!

Anonymous said...

Fuck U PKR!!!..PKR adalah parti pemecah org2 melayu...ko org tahu ke tidak org cina sgt2 la suka bila dpt tengok org melayu kita berpecah belah...kita org melayu dah tiada apa cuma kuasa politik sahaja...kuasa kewangan org cina dah pegang...ko org semua kena ingat bumi yang kita pijak ini ialah tanah melayu dan bukanya tanah org2 asing @ org2 mendatang...ko org nak org cina memerintah negara kita mcm singapura..singapura mmg maju tapi pergi hospital awam pun ada tokong cina besar dpn pintu utama dan satu hospital bau colok cina shj(ini pengalaman aku) so pikir2 kan la..

Anak Jati Melayu said...

Fuck U PKR!!!..PKR adalah parti pemecah org2 melayu...ko org tahu ke tidak org cina sgt2 la suka bila dpt tengok org melayu kita berpecah belah...kita org melayu dah tiada apa cuma kuasa politik sahaja...kuasa kewangan org cina dah pegang...ko org semua kena ingat bumi yang kita pijak ini ialah tanah melayu dan bukanya tanah org2 asing @ org2 mendatang...ko org nak org cina memerintah negara kita mcm singapura..singapura mmg maju tapi pergi hospital awam pun ada tokong cina besar dpn pintu utama dan satu hospital bau colok cina shj(ini pengalaman aku) so pikir2 kan la..

Anonymous said...

"Fuck u PKR" = melayu? hidup melayu? bengap=Melayu ori utk ko... kuasa kewangan semua org cina pegang lepas merdeka PKR jgak ke? bukan umno ke kerajaan slama ni? asal PKR lak? melayu xda kuasa PKR gak ke? bukan UMNO melayu fuck u tu ke kerajaan? yg lepas kan singapura pd cina tu PKR gak ke? xsilap aku PKR x wujud lg time tu? demokrat USA.. sah2 dah kat situ UMNO Melayu tp guna Fuck u jgak yg jual.. pelik la... pk logic xleh ke bro??? anak jati melayu guna FUCK U.. ni bahasa melayu ori aku bg.. gampang bodoh budak x sekolah... apa macam... mane lagi melayu? UMNO FUCK U? wakakakaka... bengap tp nak main internet sgt... kaji xnak... melalak tau

Dayyan Haq said...

gua sokong lu bro. pasal lu faham n tau bahasa. gua mau jemput najib tengok cara bn melaka berkempen. Datang leeeeeeeeeeeeee......................... baru tau jenteranya kerja macamana. kesian najib n muhidin penat bekerja utk bn. tapi bn melaka buat apa????????????????????

Anonymous said...

Korang x pyh maki maki.semua org politik main kotor sbb nk kuasa.lau nk bertekak sampi kiamat x hbis.byk yg bjk pndai ckp.msukla brtanding lau pndai.jgn pndai maki je.nk ikut org politik skrgke

Anonymous said...

Jgn buat dosa. Saya melayu Singapura. Tak ade tokong didepan pintu hospital. Tak ade bau colok cina pun. Hospital mana yg anda masok. Saudara betul. Jgn sampai Malaysia jatoh ke tangan DAP. Tapi jgnlah kaitkan Singapura sebagai contoh. Awak awak. Saya disini saya. Tak pernah ganggu hidup org sana. Tak masok campur. Please. Setiap perkataan anda. Akan disoal nanti. Berkata lah yang benar dan sahih.ade bukti. Kalau tidak tahu. Lebih baik berdiam

Anonymous said...

berapa lama umno dah perintah? orang melayu tinggal kuasa jer. jangan salahkan kaum lain, kaum sendiri yg pentingkan diri dari bangsanya. Bila bercakap tak pakai otak , mana maruah bangsa tak tergadai.

Anonymous said...

calon skang ni semuanye pasang niat tuk isi perut smpi hujung nyawa...dah kaya bertmbh tamak....yang tamak bertmbh2....bila dah bertmbh wujud kroni....dah kroni tggjwb di abaikan.....klu calon mcm ni dikekalkan ancur mane2 parti....sbb pemimpin negara buta mata, menteri2 pijak kepala...ke kuasa pemimpin ni simbolik....klu btl pemimpin berkuasa...bukak mata tuh besar2 tgk menteri2 setiap negeri...jgn ckp je muka baru pendidikan tinggi professional klu janji tidak ditepati....jgn minta rakyat tutup mata calon yg dipilih tapi utamakan parti...nk utamakan parti mcm mana klu calon yg dipilih x boleh pakai..bwk tempurungla rakyat....nk arapkan melayu, melayu mkn melayu, nk arapkan bangsa lain pun 2 kali sama...mane pergi kepimpinan yg btl2 tegas....ke sama je tgk parti bknnye tgk kebolehan calon....

Isu Terkini

get this widget here