Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Join us

Friday, 24 May 2013

VIDEO JIWA ADAM ADLI GOYAH TERTEKAN


Akhirnya Adam Adli tergugat pendirian setelah dibebas dengan ikat jamin polis. Walaupun diluar menunjuk ramai yang sokongnya tetapi tidak cukup menyakinkan mereka benar-benar seberaninya. Malah terlampau ramai dari majlis tertinggi Pakatan Rakyat tidak mahu sehaluan dengan cara Adam.
Setelah keluar Adam betul-betul menunjukan dirinya kecewa dan celaru dengan perjalanan yang lampau. Saksikan sendiri keyakinan Adam yang luntur
Watch "25 Mei ini terpulang pada rakyat, saya rehat dulu - Adam Adli" on YouTube

4 comments:

Anonymous said...

Sendiri pikir, bila dok kat dlm tu, ada org org yg dibelanya yg ingat dan tolong, you are on your own, sendiri buat sendiri tanggung. Diaorg hanya kesahkan kerusi dan kuasa diaorg je.

Anonymous said...

Baru 6 hari dalam lokap dh goyang?? Cakap pn dh mula slow?? Tu lom kena sumbat dlm penjara lg @ kena sumbat kat simpang renggam. Siap ckp lg perhimpunan 25hb nanti terpulang pd rakyat malaysia, nk rehat dulu kononnya @ takut kena cekup lg?? Sudah2 la adam, x pyh nk sokong @ mengikut sgt org yg x berguna mcm nuar tu. ...

badri taib said...

Elok ko habiskan bljar dulu bls jasa org tua...bela diri sndiri.keluarga baru fikir yg lain....bnyk lg yg ko kena blajar

siti said...

Baru kau tahu ye...langit tu tinggi atau rendah.kalu umur setahun jagong tak payah nak tujuk samseng dijalan.......banyak lagi selok belok hidup yg kau jahil..............

Langgan Melalui Email

Lagi Post Pecah Palak Mikir