Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Friday, 24 October 2014

Anak Didik @AzminAli Adalah Hukum Karma Kesilapan Lampau @AnwarIbrahim

Memang benar ungkapan Tuhan balas CASH. Anda dah nampak! Anda boleh lihat dengan mata sendiri bagaimana Anwar Naik dan bagaimana ANWAR JATUH!!! INILAH HUKUM KARMA

Anwar boleh naik dengan cepat dalam UMNO!! dengan pijak tendang orang!! Sekarang dalam Pakatan malah dalam PKR cuba pijak Anwar untuk naik!!

Anwar boleh naik dengan cepat dengan menyamar menjadi anak didik setia Tun Dr Mahathir sekarang Azmin boleh naik dengan cepat dengan menyamar anak didik setia Anwar Ibrahim.

Anwar tikam belakang Tun Dr Mahathir tetapi gagal menjawat jawatan Perdana Menteri walaupun hampir-hampir sangat, tetapi Azmin Ali hampir pasti menjatuhkan Anwar diambang muka pintu Sungai Buluh.

Anwar menghasut rakyat bermusuhan dengan Tun Dr Mahathir dan Dato Sri Najib Razak. Bergitu juga dengan Azmin Ali bertindak dalam diam-diam.

Anwar sedaya upaya memalukan TDM dan DS Najib, berbalas Azmin memalukan Dr Wan Azizah potong dekat selekoh tajam merampas Jawatan MB Selangor. Sekarang menuju arah merampas jawatan Presiden PKR malah sudah tentu jawatan Ketua Pembangkang, yang boleh memungkinkan dia bertanding jawatan Perdana Menteri PRU14.

Hukum Karma berdasarkan mulia di balas syurga dosa kan sengsara dan Anwar terkena dengan sumpahan Hukum Karma. Anwar semakin goyah semakin terdesak dan terpaksalah hidup naik dari hasat dengki menikam memfitnah orang dan akhirnya dia terus menerus bergitu sehingga akhir hayat. Hari demi hari menambah dosa besar.

Akibatnya Wan Azizah terbukti kaki fitnah dididik suami hingga kalah saman 200 juta memfitnah Felda. Malah anak kandungnya Nurul Izzah terpaksa melutut merayu menangis kepada Raja Nong Chik memaafkan dari disaman kerana memfitnah sehingga menang kerusi MP Lembah Pantai PRU13.

Ini semua bahana Hukum Karma ciptaan Anwar dan Anwar semakin terdesak kalah dalam Liwat 2. Malah Kajang Move idea anak didik Rafizi Ramli benar menjadi racun tuba membunuh kedudukan Anwar. 

PAS dulunya mengagung-agungkan Anwar, sudah berubah semakin muak dan cuak malah cukup serik dengan perangai Anwar.

Tetapi Anwar amat-amat berharap mereka ahli PAS setia menjadi hamba jalanan kerana hendak harapkan DAP berapa kerat kaum cina sanggup memperbodoh diri untuk Anwar. Mereka hanya mahu makan tumpang dengan agenda Ultra Kiasu mereka sendiri. Kalau tak masakan DAP hendak ada ahli melayu sendiri.

Entah tiba-tiba muncul video manja Ustaz Azhat Idrus, siapa punya angkara ini? Yang pasti Anwar boleh meraih untung hasil orang PAS dan atas pagar yang sayangkan UIA menyebabkan mereka lebih marah kepada UMNO. Benarkah Anwar berjaya. Tinggal berberapa hari lagi hendak tahu.

Tetapi kita boleh lihat Hukum Karma buat Anwar masih berjalan memusnahkan dirinya. Gila Harta Gila Kuasa dalam hukum karma bakal memusnahkan diri sendiri. 

Pemutup kata kita dah nampak dah lihat adakah kita tidak terasa memperbodohkan diri mengikut menjadi hamba suruhan nafsu Anwar

No comments:

Isu Terkini

get this widget here