Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Sunday, 16 September 2012

PANAS Zed Zaidi Bocor Upah Lumayan Artis Berceramah Politik

Fulamak memang gila-gila malah makin menggila bila artis makin lupa darat! Artis sanggup jadi munafik dan penyebar fitnah kerana upah! Adus agaknya dengan berserban atau bertudung ini cukup menghalalkan perbuatan mereka jahanam!! 

Patutlah kerana terlampau gairah mengejar upah Bob Lokman sanggup mempertikai ibadat orang johor, Abby sanggup memberi ceramah songsang malah Haire sanggup karang cerita bodoh-bodoh. Semuanya semata upah! Tetapi memang berbaloi jugalah kerja jenis lupa diri kerana Bob Lokman boleh pakai Alphard. Mari kita lihat pendedahan dari teman seperjuang GENERASI PERJUANG BANGSA


Sekali ceramah dapat RM 2 ribu ...kalau sebulan dah berpuluh ribu . Patut la Bob Lokman boleh pakai Toyota Alphard selepas masuk PAS . Tak mustahil la lepas ini Ostazah Abby akan mengikut langkah yang sama .

Dok dalam ceramah PAS lagi banyak masyuk duit daripada jadi berlakon .. kerana lagi banyak derma oleh pencacai2 , lagi lah banyak pulus masuk ...

Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi menyifatkan golongan selebriti ‘berubah’ yang dijemput menyampaikan ceramah agama parti politik hanyalah untuk memperoleh imbuhan semata-mata kerana mereka dibayar puluhan ribu ringgit sebulan terutama menjelang pilihan raya.

Ketika dihubungi semalam beliau berkata, perubahan seseorang selebriti kembali menghayati agama adalah perkara baik dan dialu-alukan, tetapi tindakan menyertai parti politik dan mengkritik kerajaan ketika berceramah jelas menjejaskan institusi pentadbiran kerajaan.

“Kalau mereka (artis) mahu membetulkan keadaan, seharusnya melalui undang-undang sedia ada bukanlah sewenang-wenangnya menghentam kerajaan,” katanya umum kepada golongan artis yang sudah ‘insaf’ dan berubah. Zed mendakwa setiap kali hadir memberikan ceramah agama, artis terbabit ‘dibayar’ kira-kira RM2,000 dan pendapatan bulanan mampu mencecah puluhan ribu ringgit,” katanya.

2 comments:

pandir sungguh mu.. said...

caye sgt la ckp zed zaidi tu..uwekkk
mcm bagos..

Anonymous said...

HOTAKK KAU LUMAYAN

Isu Terkini

get this widget here