Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Thursday, 8 November 2012

Wan Azizah Buktikan Bahayanya Kabinet Anak Beranak

Situasi politik yang diciptakan oleh keluarga Anwar Ibrahim benar-benar telah menggambarkan satu fenomena yang mana adalah salah jika rakyat membenarkan ujudnya Kabinet Anak beranak. Inilah perihal bagaimana Wan Azizah Buktikan Bahayanya Kabinet Anak Beranak

Ini terbukti dengan penampilan Anwar Ibrahim dengan pelbagai masalah peribadi melibatkan kes Shamsidar, Liwat dengan Saiful dan video china doll. malah anwar dikaitkan dengan hubungan rapat kuasa asing malah itu juga alasan kenapa Anwar ibrahim dipecat dari jawatan Timbalan Perdana Menteri di era Tun Dr Mahathir sebagai Perdana Menteri.

Jika kita imbas kembali, Anwar sering menimbulkan isu-isu berat untuk menyakinkan rakan sekutunya dari luar sehingga sanggup menyatakan Saya Sokong Usaha Melindungi Keselamatan negara Israel. Malah isu ini menyebabkan seluruh dunia islam mempertikaikan tindakkannya.

Bergitu juga dengan Nurul Izzah yang semakin berani mengikut jejak langkah papanya sehingga mengeluarkan kenyataan Rakyat tidak harus dipaksa menganut satu agama dan ini terpakai kepada orang melayu. Semua dilakukan dalam forum Versi siapa?, Tanggungjawab Siapa? ucapan dan dialog tersebut dianjurkan oleh sebuah badan pemikir kristian iaitu Oriental Hearts & Mind Study Institute dan diadakan di premis Gereja Full Gospel Tabenacle, Subang Jaya, Selangor?

Nurul Izzah terlalu berbangga menonjolkan diri sebagai fahaman pluralisme seperti bapanya sendiri! Tetapi tindakan meresikokan akidah demi mearih undi, wajar dinilaikan rakyat? Samada wajarkah kita membenarkan orang seperti mereka menerajui negara.

Bergitu juga dengan Wan Azizah sebagai Presiden PKR terang-terang gagal menunjuk kredibilitinya sebagai Presiden malah sifat mementing keluarga mengjadi agenda utama dalam kaedah pengtabiran! Situasi sekarang terang-terang menggambarkan bagaimana Wan Azizah Buktikan Bahayanya Kabinet Anak Beranak

Bagaimana jika mereka anak beranak benar-benar mengtabir negara sedangkan semasa mengjadi pembangkang mereka telah langgar segala benda yang sepatutnya mengjadi teras kepada Agama Bangsa dan Negara kita. Wan Azizah Buktikan Bahayanya Kabinet Anak Beranak1 comment:

Salfian Nawawi said...

Bro, salam, mintak no phone atau email nak berhubung direct dengan saudara salfiannawawi@gmail.com

Isu Terkini

get this widget here