Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 20 March 2013

Sketsa Pecah Palak Anwar Ibrahim Mikir Angkara Papagomo

Situasi Pakatan Rakyat menyirap angkara keberanian blogger pro Barisan Nasional, semakin menjadi-jadi dengan budaya terdesak tutup isu dengan amaran saman beratus juta.

Inilah cara pendekatan Pakatan Haram menggertak dan menakut blogger pro BN supaya jangan berani atau cuba-cuba usik barisan Pakatan Haram walaupun mereka itu terdapat faktor atau bukti ketahap pengkhianat atau rosak akhlak. Sebab itulah makin banyak budaya saman-menyaman sedang berlaku hinggakan Anwar bakal mencipta rekod orang yang paling banyak menyaman orang.

Dengan ini Pecah Palak Mikir mengucapkan ribuan tahniah buat blogger otai seperti Papagomo kerana berani mencabar arus lihat sini Papagomo Lawan Saman Anwar.

Sebagai antara blogger otai mewakili BN yang berjaya mendapat ranking tertinggi. Keberanian ini sudah tentu memberi inspirasi dan semangat kepada blogger-blogger baru seperti kami untuk lebih kritis dan berani kerana benar. Yes lawan tetap lawan Papagomo kami sentiasa menyokong anda demi Agama Bangsa dan Negara.
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Isu Terkini

get this widget here