Jadilah Pengikut Pecah Palak Mikir

Wednesday, 9 May 2012

Khairy Jamaluddin Serang Sampai Anwar Ibrahim Menangis

Siapa tidak kenal Anwar Ibrahim kalau berucap di depan orang ramai, jika tampa digangu atau disampuk. Anwar Ibrahim akan berucap dengan seribu cerita auta berpusing-pusing. Dari sebatang mancis Anwar Ibrahim mampu karang dengan 100 ribu patah perkataan tampa henti. Itu jika dirinya berseorang tampa disampuk.

Lain pula cerita kalau dalam parlimen Anwar Ibrahim memang seronok bercakap tetapi lihat bagaimana Khairy Jamaluddin bantai Awar Ibrahim sampai menagis beb! sampai menagis mencari helah mengelak dibidas Khairy Jamaludin yang bertalu-talu macam peluru sub-machine-gun. Itulah sifat Anwar Ibrahim yang sebenar, hanya berani auta di depan orang ramai yang tidak menggangunya, tetapi kalau disampuk, adalah bunyi tergagap-gagapnya si Anwar Ibrahim. Pratonton kehebatan Khairy Jamaluddin Serang Sampai Anwar Ibrahim Menangis

41 comments:

eXception said...

Dunia... Dunia... Apa sudah jadi??
Yang Mendedahkan Kemaksiatan Dicerca... Yang Melakukan Kemaksiatan Terus Dipuja...

Anonymous said...

Wei bro... Isu ni dh lapuk dh. Cari lah isu yg lain...

Anonymous said...

Tidak ada lapuk atau baru, yang penting kita dedahkan keburukan lebih banyak lagi. Biar rakyat tahu Anwar tidak layak jadi PM

Anonymous said...

sedar2la wahai manusia, bahawa dunia kita sudah tua. semakin akhir zaman, yang buruk di sanjung, yang baik disindir..selagi kamu bernyawa, bersangka baiklah kamu antara satu sama lain, amanlah dunia.

Anonymous said...

Boleh tolong jelaskan tentang isu makhamah perancis baru2 ininmenyatakan tentang komisyen pembelian kapal selam dari malaysia.....kenapa makhamah perancis boleh keluar statement bahawa waran akan dikeluarkan kepada orang terlibat jika enggan memberi kerjasama........soalan saya, siapakah orang yg terlibat yg dimaksud kan oleh makhamah perancis dan kenapa tiada pihak atau orang2 tertentu sebagai wakil kerajaan malaysia untuk menjawab isu ini............sekian

Anonymous said...

elak... jangan tak elak... hahaha tak dspat jawab... nangis la woii

Anonymous said...

Tipu tak nangis pun.tak baik tipu

Anonymous said...

Dogel boto..ha..ha..semuo ni sendiwara semato2.

Anonymous said...

ini apa yang ditunjukkan saja..kita tak tengok full video lagi..video yang dipaparkan diedit..ayat tak habes dan sebagainya jadi tak yah bersangka buruk
-budak kecik yang takk minat politik tapi geram dengan orang len yang terlalu taksub

Anonymous said...

mane ade menangis! bangang pnyer admin! keje nak menipu org yg baca tajuk je! admin bodoh nak mampus!

nasri said...

Jangan le percaya cerita karut tu
dalam parlimen macam Pasar Borong
tak ada Pro asyek hentam sana sini
kita dengar jadi bodoh. Barang mahal tol,tax makan, penjenayah banyak bebas walau pun banyak kes tertanguh??????????? tepuk dada ..... dulu lain sekarang lain tak sama da>>>>>>>>>

grimm said...

pukimak admin. mana ada nangis. buang masa aku jer

Anonymous said...

saya rakyat malaysia yg inginkn kemakmuran dan keamanan di negara tempat tumpahnya darah ku.
Disini kita lihat beTapa kurang sopan nye si ketua PEMUDA UmNO menyampuk semasa ketua pembangkang berbicara. Non-professional!!!.
Secara keseluruhannya..jatuhnye dan majunye sesebuah kerajaan adalah tertakluk kepd pemerintahan/peneraju negara itu sendiri...bukan sebab adenye pembangkang dan campurtangan asing.

Shafiq Hashim said...

Xnampak Mcm Org Cerdik Pandai..

kott said...

Admin kaki auta.. Tajuk yang sesuai.. KJ mp x beradab hahahaha

Anonymous said...

hahahah bodoh nk mampus puak2 pembangkang ni. takleh nk terima kenyataan. Dengan tenang je Ketua Pemuda UMNO bagi DSAI tu. terus menggelabah sampai nk tekencingg... same la korang yg sokong pembangkang ni. bangkai!!! hahhahaah

Anonymous said...

Tak pernah aku jumpa admin yg sebanggang yg ni. Takde pon adengan nanggis???

Anonymous said...

Umno bodoh....

Anonymous said...

Bodoh punya pembangkang..org yg skong pun sama bodoh mcm anu kat luar...( anuar ) ibrahim..hehe.kecik2 xnk mampos..besar2 menyusah kan org...dasar xtau malu...nk mentadbir negara kenon..puiii!!! Lahanat punya pembangkang...kaki gebang!!!

Anonymous said...

KJ haramjat.....sapa Yg kutuk kutuk Anuar tue dia anak haram......Ada mata tak boleh tgk Ada tellinga tak mau dengar....bodoh sombong......

Anonymous said...

Apabila salah laku seseorang dijaja seolah-olahnya mcm syaitan jahatnya, walhal pemimpin yg dipuja tu sendiri belum tentu mcm malaikat baiknya, ingatlah semua cermin cermin lah dulu baik buruk kita di dunia, kelak di akhirat nanti amal makruf nahi mungkar penentunya...

Anonymous said...

Balik balik melayu telagah sama melayu..islam sama islam..saudara sesama islam dah hilang entah ke mana..sume taksub..cina india diam je..cina india makin maju..melayu ramai yg terpinggir..

ADAM dan HAWA said...

mana de nangis pun,, memang kaki fitnah puak puak cacai umNO hanjing nih

Anonymous said...

Debat kene tgk isi hujah, bukan sape ckp paling byk ckp paling laju. Bodo betul. Dh la xde nangis. Vid ni pun same je potong2 xtunjuk full. Menipu je.

Anonymous said...

bak kata pepatah indah khabar dari rupa... lain tajuk lain isinya...

Anonymous said...

bagaimana pula yg melakukan pembunuhan,merampas hak org lain,menipu rakyat,mencuri duit rakyat,melakukan kemaksiatan di luar negara,menubuhkan pertubuhan gangster.....ape semua ni...masih nk menyokong dajal ke...ruthchild

Anonymous said...

aku setuju 100% dgn lu bro...u're the brilliant...

Anonymous said...

aku setuju sgt bro...mereka adlah ruthchild...hidup bersih 4.0

Anonymous said...

Celah mana nagisnye ? menipu x agak2 ko ni.. Pls see full vid. Bangang mcm anjing.. Barua.

Anonymous said...

Setuju...

Anonymous said...

DAP babi. Anwar cilat bontot DAP. terbaek

Anonymous said...

Stop being stupid guys. Semua nak jadi perdana menteri. Why? U will be having power. Politics all are rubbish. Dont ever say anwar will never do rasuah. Be libral. Support the party that will give al of us peace.

Anonymous said...

Haha.. Korg ni dh xde keje lain ke? tahu la fitnah video lucah dlu xjd.. Ni nk edit video pastu nk serng peribadi lak? Haih.. Teruk2.. Please lah, knp nk takut sgt sgn DSAI? Lebih baik korg btolk slh silap krjaan dlu. Tgur krjaam lbh baik drp nk fitnah pmbngkang.. Aku rs kami akn lebih krjaan kalu dorg mgaku slh pastu btolkn smua kesilapan tu..

Anonymous said...

Kalau UmNOK kalau tak fitnah bukan nama itu lagi, kurang akal

Anonymous said...

Haha..bodoh pny comment. Dr dulu anwar naik smpai la die jd tmbalan prdna menteri sblum die dsumbat dlm ISA gara2 mahathir tu, ad ke die disabitkan kesalahan rasuah? klu ad, dh lama diorg set2 umngok ni dakwa die kt mahkamah, tp np xde??? cbe ko pikir skit sblum ckp. last2, xde isu die nk cari slh anwar jgk, die reka crita liwat tu, last2 mkn diri sndiri ble mahkamah pn tpksa akur anwar mmg xbslh! pongpang2 bnda yg blh senang reka cm kes liwat tu, budak drjah 3 pun blh buat bahai..last2 smpai skg kes rayuan saiful 2 sypp je, pastu naik plk isu bersih, mcm haram jadah umno ni..korg nk sokong bn tu, akai xada ka xblh pikiaq?? hdup klu asyk nk kne tipu je xpyh jd orang la, jd ayam, itek , or kambeng~

Anonymous said...

eh eh ramainya mangsa peliwat tegar wakil kumpulan LGBT datang membela aljuburi. kalau dah bodoh piang dan otak jem memangla tidak boleh terima Anwar tertekan diserang kesian. dan ulasan paling bodoh kat sini gambar edit, 4 sudut kamera pun dikatakan edit juga, dasar otak kena liwat.

Anonymous said...

Melayu2 bodoh yang sokong Pembangkang ni tak nampak ke KETERUJAAN dan muslihat secara halus bangsa pendatang bukan Islam tu nak jatuhkan orang Melayu yang memerintah Tanah Melayu ni.
Tak boleh ke orang Melayu bersatu?Tak kisahla Melayu Pas ke Melayu UMNO ke...yang penting undi orang Melayu ISLAM tak pecah. Semua orang ISLAM bersaudara!Tak ada sorang pun yang sempurna kecuali Allah SWT. semua ada kelebihan dan kelemahan. Jangan esok menang sorak NEGARA TERGADAI! Orang Melayu ni mudah betul diprovokasi. Orang Melayu ada apa lagi kat Malaysia ni? Tinggal kuasa tu aje yang nak dipertahankan...itupun nak dibagi kat pendatang jugak? NAUZUBILLAH HI MIN ZALIK!!

Anonymous said...

yang nyata saya nampak satu perkara..

TINDAKAN BODOH SEORANG KETUA PEMUDA..BODOH..BODOH..DAN BODOH....BETAPA PUNYA BODOH..ORANG YG KELUAR KENYATAAN BERADA DISITU MENJELASKAN KEADAAN..DIA PULA MEMANDAI2 BUAT TANGGAPAN DAN NAK BAHASKAN..KALAU INILAH CIRI2 KETUA PEMUDANYA...SEDIHLAH...DATUK SERI ANWAR IBRAHIM,SAYA BUKAN ORANG PKR,SAYA PENYOKONG PM NAJIB..TAPI SAYA PERCAYA PM PUN TAKKAN BUAT MCMNI PADA MANA2 PEMIMPIN SENIOR..KERANA ITU MASA PERTELINGKAHAN TTG JAWATAN PM DIZAMAN DSAI..PM NAJIB ANTARA PEMIMPIN YG SERINGKALI MENGINGATKAN AKAR UMBI TENTANG MENGHORMATI HIREAKI..TANDA PEMIMPIN YG TAHU HORMAT PADA PEMIMPIN LAIN.CONTOHI PM NAJIB...KALAU SIKAP BEGINI DAN JENIS INI YG NAK MEMIMPIN PEMUDA HARI INI..KELAUTLAH JAWAPNYA ANAK BANGSA MELAYU...TAK SOPAN LANGSUNG..BEGINI CAKAP DGN ORANG TUA....

musa3 said...

Sapa-sapa yang masih dok tak sedaq diri tak tahu diuntong tu sila berambus dari Tanah Bertuah ni.
Gantikan dengan Mat-Mat Bangla pun tak pe. Baik kerajaan bagi makan beruk lagi baik dari makan kepada rakyat jenis anjing gigit tangan nih!!

Bekas Penyokong Pas said...

Penyokong Pembangkang ni elok dihantar dan dihadiahkan kepada Israel untuk dijadikan buruh paksa dengan kerjasama Nuar.

abdul wahub lempoyang said...

Madey cakap tak ramai orang pandai dalam UMNGOK which is true tgk ni penulis blog ni bodoh..spelling bahasa Melayu pon fail..content blog pon bangang takdak kaitan..ni mesti tak masuk universiti sebab tuh mcm lembu kena cucuk hidung..bengap la lu adminnn

Langgan Melalui Email

Lagi Post Pecah Palak Mikir